Hvordan Var Kampen Mellom Anji Og CSKA For Europa League

I de siste kampene i Europa League på sluttspilletappen hadde CSKA de beste sjansene blant russiske lag. Tross alt endte det første spillet med den svenske klubben AIK ikke bare med en 1: 0-seier for hærlaget, men foregikk også på et utenlandsk felt, i Stockholm.

Hvordan var kampen mellom Anji og CSKA for Europa League

Med tanke på resultatet av bortekampen, så vel som den ganske modne fotballen av høy kvalitet demonstrert av hærlaget i det siste, ble CSKA ansett som den klare favoritten før returkampen. Og hvis vi legger til faktoren "hjemmemurer" og den sterke støtten til deres fans, så suksessen til russerne i sum av to møter ut til å være nesten 100%.

Akk, tilsynelatende spilte denne tilliten en grusom vits med hærlaget. Ellers er det vanskelig å forklare hvordan allerede i begynnelsen av kampen i 6. minutt ble det gjort en grov feil i forsvaret, som et resultat av at spilleren til det svenske laget Ampos Karikari fritt skjøt russernes porter. 1: 0 - svenskene tok ledelsen. En slik uventet, nedslående begynnelse inspirerte AIK-spillerne: Tross alt ble oppgaven som bare virket nesten umulig å gjøre, plutselig ganske reell. CSKA-spillere, tvert imot, dette målet brøt bokstavelig talt psykologisk. Tross alt hadde de en overveldende territoriell fordel og spillfordel, skapte mange farlige øyeblikk, påførte nesten tretti skudd på svenskenes mål, hvorav ti var på mål! Men ballen, som trollbundet, fløy ikke hardt ut i nettet.

Og allerede i stopptid satte svenskene et hjørnespark, og det andre skuddet på målet vårt, som kom på mål hele kampen, førte til det andre målet! Med en 2-0-score i deres favør dro de jublende svenskene tilbake til Stockholm, mens CSKA, dessverre, droppet ut av Europa League-konkurransen. Både spillerne til laget vårt og fansen var ganske enkelt sjokkerte.

Vårt andre lag, Anji fra Makhachkala, gjorde tvert imot fansen fornøyde. I returkampen møtte hun i den nederlandske byen Alkmaar med den lokale klubben A3. Det første spillet, som fant sted i Russland, endte med seieren til innbyggerne i Makhachkala med en score på 1: 0. Guus Hiddinks anklager kunne godt ha råd til å spille seg borte for å holde poengsummen, gå i forsvar og av og til gjennomføre skarpe kontringer. Våre spillere scoret imidlertid to ubesvarte mål i første omgang, og etter pause scoret de tre til, og brakte poengsummen til en ødeleggende. 5: 0 er mer enn en overbevisende seier, og til og med på et utenlandsk felt!

Dermed kom "Anji" sammen med et annet russisk lag (Kazan "Rubin") over sluttspilletappen, og nå vil spillerne tilstrebe seier i gruppespillet. CSKA og Dynamo, akk, kom ikke der.