Hvordan Var Kampen Mellom Russland Og Polen I EM

Resultatet av fotballkampen Russland-Polen ga konkurrentene en god sjanse for å nå kvartfinalen i Euro 2012. Men de neste kampene oppfylte ikke forventningene til fansen, og lagene som ble ansett som favoritter i gruppen deres droppet ut av turneringen.

Hvordan var kampen mellom Russland og Polen i EM 2012

Den andre kampen på Euro 2012 ble spilt av det russiske landslaget mot en av turneringsvertene - det polske laget. Gruppespillmøtet fant sted i Warszawa på National Stadium.

Starten av kampen viste seg å være vanskelig for den russiske troppen. Idrettsutøvere fra begge lag var nervøse og gjorde tvungne feil. Vertene angrep oftere, selv om spillerne på det russiske landslaget eide ballen mer.

På slutten av første halvdel av møtet åpnet Alan Dzagoev scoringen. I det 36. minutt etter overføringen av Andrey Arshavin scoret han sitt tredje mål i turneringen mot sine motstandere. Etter at målet var scoret begynte russerne å spille mindre aktivt, og ga initiativet til de polske fotballspillerne.

Eierne av stadion fikk en grunn til glede i det 58. minutt av møtet. En elegant ball inn i topp ni av Malafeevs mål ble scoret av kapteinen på det polske landslaget, Jacob Blashchikovsky. Fra det øyeblikket gikk spillet "på kollisjonskurs".

Følelsene til spillerne gikk ofte utover det som var tillatt. I det 60. minutt av kampen fikk hjemmelagets spiss Robert Lewandowski en advarsel. Han fikk et gult kort for et grovt slag i beina til Igor Denisov, som igjen ikke forble i gjeld og fikk et gult kort for å ha snakket med dommeren.

På slutten av møtet la det russiske landslaget press på motstanderens territorium, men taktikken brakte ikke ønsket resultat. Treneren til russerne Dick Advocaat erstattet Alexander Kerzhakov, i stedet for hvem Roman Pavlyuchenko dukket opp på banen.

Møtedommeren la til ytterligere tre minutter til den vanlige kamptiden. Russerne kunne snappe seieren i et vanskelig spill. Gjennom innsatsen til Arshavin ble det skapt en scoringssjanse, men det pålitelige spillet til den polske keeperen Przemyslav Tyton hindret spillerne i å bruke den. Helt på slutten av konfrontasjonen hadde vertene krav på et frispark, men han endret heller ikke poengsummen på resultattavlen. Resultat 1: 1 - det var med ham at lagene forlot banen.