Belgia - Algerie: Hvordan Russlands Rivaler Startet Ved Verdensmesterskapet

17. juni, ved verdensmesterskapet i Brasil, starter kamper i gruppe H, der det russiske landslaget skal spille. De første som kom inn på banen på stadion i Belo Horizonte var landslagene i Belgia og Algerie.

Belgia - Algir_

På Mineirao stadion så rundt 65.000 tilskuere en veldig interessant og spennende kamp. Det belgiske landslaget før start av turneringen var en "mørk hest" - et lag du kan forvente mye av. Dette er ikke tilfeldig, da belgierne har en bemerkelsesverdig generasjon spillere som spiller i toppklubber i Italia, England og andre europeiske mesterskap.

Første omgang ble dominert av europeerne, men sistnevnte klarte ikke å skape superfarlige sjanser ved porten til Algerie. Afrikanerne klarte ikke bare å forsvare sitt mål, men også å score ballen. Feguli konverterte et straffespark i 25 minutter. Algerie tok ledelsen, og mange afrikanere på stadion og foran TV-skjermer begynte å glede seg. Første omgang endte akkurat slik - med en minimal fordel for Algerie.

I andre halvdel av møtet forbedret det belgiske landslaget seg betydelig, og viste sin overlegenhet i klassen. Mark Wilmots gjorde alle tre erstatningene, som var bestemt til å spille en avgjørende rolle. Andre omgang av omgangen var i høykvalitets og skarpe angrep fra europeerne, og i det 70. minutt sendte spilleren til Manchester United og det belgiske laget Fellaini ballen i mål etter en strålende servering i straffefeltet. Den runde traff tverrliggeren og krysset linjen. Målet viste seg å være veldig vakkert.

Etter at målet var scoret økte belgierne tempoet enda mer. Bare 10 minutter senere, i et eksemplarisk kontring i flere pasninger, leverte belgierne ballen til Napoli-spilleren Dries Mertens, som skjøt uimotståelig på mål. Innbytteren scorer igjen. 2 - 1 ble ledet av europeerne.

På slutten av kampen kunne Belgia ha scoret mer, men poengsummen på resultattavlen har ikke endret seg. Europeerne var i stand til å snu tidevannet til kampen, og bekreftet tendensen til verdensmesterskapet om at ett scoret mål fortsatt ikke løser noe. Nok en viljesterk seier i mesterskapet, og Belgia får de tre første poengene i gruppe H, og det algeriske landslaget har vist seg å være en veldig kompromissløs rival, som det er vanskelig for anerkjente mestere å spille med.