FIFA World Cup: Hvordan Argentina-landslaget Startet Turneringen

15. juni, under verdensmesterskapet i Brasil, gikk landslaget i Argentina inn i kampen. På det berømte Maracanã-stadionet i Rio de Janeiro møtte sør-amerikanerne i den første kampen i gruppe F med debutantene til verdensmesterskapet til landslaget i Bosnia-Hercegovina.

2014 FIFA World Cup: hvordan Argentina-landslaget startet turneringen

Spillet startet med de angripende impulsene til argentinerne, som allerede bygde en rask ball i 3. minutt. Messi arkiverte fra venstre flanke inn i det bosniske straffefeltet, der Sead Kolasinac scoret sitt eget mål. Ballen fra foten til spilleren til bosnierne trekket seg tilbake i målnettet. 1 - 0 Argentina kom foran.

Etter at målet var scoret, så det ut til at stjernelaget til søramerikanere helt ville "knuse" motstanderen. Imidlertid skjedde dette ikke. Bosnierne holdt rolig forsvaret og glemte ikke de skarpe angrepene. Det må sies at bosnierne selv hadde muligheter ved de utenlandske portene, men debutantene manglet ganske mye.

Andre omgang var en tid da agrentinene holdt forsvaret. Bosnia-Hercegovina løp frem for å hente tilbake og skapte farlige øyeblikk. Noen ganger fikk man inntrykk av at bosnierne dominerte argentinerne. Det er ikke noe rart i dette, ettersom Bosnia-laget har talentfulle og kvalitetsspillere.

Den nærliggende impulsen til bosnierne slo ned Messi, som i det 65. minutt skjøt veldig nøyaktig på mål. Ballen rikosjet fra stolpen og i mål. Argentina kommer foran 2 - 0.

Etter det fortsatte bosnierne angrepene sine. Som et resultat, i det 85. minutt, trakk Vedad Ibishevich etter en gjennomtrengende pasning inn i sekstenmeteren ett mål - 2 -1.

De siste minuttene var veldig nervøse, men Argentina holdt ut og fikk de tre første poengene i gruppespillet, men søramerikanernes spill etterlot seg en rekke spørsmål angående sistnevntes favorisering ved verdensmesterskapet. Bosnierne har vist seg å være et verdig kompromissløst lag, klar til å kjempe mot enhver rival.