FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Hellas - Elfenbenskysten

24. juni, i kampen Hellas - Elfenbenskysten på verdensmesterskapet i fotball i Brasil, ble skjebnen til den andre billetten til sluttspillet avgjort for lagene til kvartetten S. Afrikanere å fortsette kampen i turneringen, en uavgjort ble arrangert, og europeerne trengte bare en seier.

2014 FIFA World Cup: Hvordan var kampen Hellas - Elfenbenskysten

Spillet startet i godt tempo. Begge lag prøvde å passere midt på banen så snart som mulig og true motstanderens mål. Det skal innrømmes at grekerne så bedre ut i første halvdel av møtet. De hadde mer meningsfulle angrep på motstanderens mål.

Vi kan si at spillet var på kollisjonskurs, og europeerne var farligere i kontringer. I en av dem ristet Holebas tverrliggeren for det afrikanske målet med et vakkert slag. Grekerne manglet ganske mye før et mål. Skjebnen returnerte imidlertid favør. I det 42. minutt førte den grove feilen til den ivorianske forsvareren til at Samaris gikk til et møte med den ivorianske keeperen. Det kostet ikke greskeren å åpne en konto i kampen. Europeerne kom foran 1 - 0. Stillingen på resultattavlen endret seg ikke før pause.

I andre halvdel av møtet prøvde ivorianerne å se mer aktive ut, men grekerne forbedret seg også i disiplin og organisering av spillet. Europeerne fikk gode angrep. I en av dem redder tverrstangen igjen afrikanerne. Det var i det 68. minutt. Fram til den tiden brukte ikke grekerne en rekke scoringsjanser. Men som du vet, hvis du ikke scorer, så savner du det selv. Og slik skjedde det.

Wilfried Boni utlignet i 74 minutter etter et godt raskt angrep fra ivorianerne. En uavgjort på 1 - 1 tar allerede det afrikanske laget til 1/8 finalen i verdensmesterskapet i fotball.

Grekerne hadde imidlertid sin egen mann i form av hoveddommeren. På det faste tidspunktet tildeler kampdommeren en straffe til det afrikanske laget. Samaras nærmer seg ballen og tar grekerne til sluttspillet. Etter en veldig kontroversiell episode med utnevnelse av straffer, grep grekerne en 2 - 1-seier i de siste minuttene av spillet. Momentet med brudd vil fremdeles føre til mye kontrovers.

Grekerne forlater Elfenbenskysten bak turneringen og går videre til 1/8 finalen. Rivalene til europeerne vil være landslaget til Costa Rica.