FIFA World Cup: Hvordan Spillet Ble Spilt Japan - Hellas

19. juni var byen Natal vertskap for neste kamp i verdenscupen i gruppe C. I løpet av andre runde møttes lagene i Japan og Hellas. Begge lag tapte i VM-debut i Brasil, så den andre rundekampen var veldig viktig for hvert lag.

2014 FIFA World Cup: hvordan spillet ble spilt Japan - Hellas

Spillet begynte rolig. Verken japanerne eller grekerne planla å umiddelbart undertrykke motstanderen. Seeren hadde et slikt inntrykk etter kampens første minutter. Hvis det var et trenermål for en rask ball, klarte begge lag åpenbart ikke å oppfylle det. Sammenlignet med andre kamper på dagen var dette spillet kjedelig. Det var få farlige øyeblikk.

Helt i første omgang var dommeren, som fjernet kapteinen til det greske landslaget Katsouranis på slutten av 45 minutter for to gule kort. Av de farlige øyeblikkene kan du huske Hondas frispark, men den greske keeperen var på plass og reflekterte ballen sendt av japanerne.

Lagene dro til pause med null poengsum, noe som ikke kunne glede noe lag.

I andre omgang hadde japanerne fordelen i farlige øyeblikk. Imidlertid kan man peke ut Hekas-hodet på 60 minutter etter et hjørnespark. Den japanske keeperen redder laget. Da skapte asiaterne akutte situasjoner. Så på det 68. minutt klarte Okubo å ikke komme inn i det tomme nettet fra et par meter etter en god pasning. Det var det beste øyeblikket i hele kampen. En uhyrlig bommert, og det forblir nuller på resultattavlen. Litt senere, på 71 minutter, savner japanerne igjen muligheten til å score. Uchida bommet på målet fra flere meter.

Sluttresultatet i kampen var 0 - 0. Dette resultatet passet ikke noe lag. Grekerne og japanerne får ett poeng hver og har bare minimale sjanser til å kvalifisere seg fra gruppen.