Hvordan Fikse Bena Hvis De Er O-formede

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fikse Bena Hvis De Er O-formede
Hvordan Fikse Bena Hvis De Er O-formede

Video: Hvordan Fikse Bena Hvis De Er O-formede

Video: Hvordan Fikse Bena Hvis De Er O-formede
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Noen kvinner er komplekse med de 0-formede bena. Selvfølgelig vil det ikke være mulig å eliminere en slik mangel fullstendig, men enkle øvelser vil bidra til å korrigere bena litt og gjøre dem mer attraktive.

Hvordan fikse bena hvis de er o-formede
Hvordan fikse bena hvis de er o-formede

Bruksanvisning

Trinn 1

For en form på 0-ben er en knebøy med store ben fra hverandre ideell. Gjør denne øvelsen hver dag i lang tid, kanskje til og med mer enn et år. Du vil se at krumningen har blitt mindre merkbar over tid.

Steg 2

Hver dag, hver morgen, gå på tærne i et minutt, så samme tid på innsiden og utsiden av føttene. Gjenta denne øvelsen 5-6 ganger.

Trinn 3

Stå rett. Kryss beina og sett deg sakte på gulvet, så sakte opp. Gjør det 15-20 ganger. Endre korset i en annen retning og gjenta.

Trinn 4

Vend ansiktet mot veggen og sving vekselvis beina tilbake. Vend deretter til veggen sidelengs, ta den med en hånd for å vektlegge og sving deg fremover, til siden, bakover. Gjenta 15-20 ganger. Bytt posisjon og følg med det andre benet.

Trinn 5

Ta manualene i hendene. Stå med albuene litt bøyde og føttene sammen. Alternative lunges med hvert ben fremover. Gjør 15-20 repetisjoner.

Trinn 6

Legg hælene sammen, tærne fra hverandre. Ta manualer eller en vektstang, bøy armene på skuldrene. Huk på tærne 30-40 ganger. Prøv å holde ryggen rett.

Trinn 7

Plukk manualer, gjør et dypt knebøy. Gjør hopp, som om du hopper opp fra denne posisjonen. Gjør det 30-40 ganger med korte pauser.

Trinn 8

Stå rett, i hendene på en manual, utfør forskjellige hopp. Først på plass, og deretter snu rundt aksen, fremover, til sidene, tilbake. Prøv å hoppe så høyt som mulig. Start med 40 sprett, arbeid gradvis opp til 100.

Trinn 9

Avslutt øvelsessettet ved å jogge på plass på tærne. Kjør først i 10 minutter, øk varigheten gradvis til 30 minutter.

Trinn 10

Disse øvelsene passer for alle aldre. Men hvis du begynner å gjøre dem i en tidlig alder, blir resultatet mye bedre.

Trinn 11

Tren daglig, ikke avbryt selv under et lite ubehag. Da vil leggmusklene få en vakker form, og du vil slutte å klage på krumningen i beina.

Anbefalt: