Hvordan Stramme Brystene Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Stramme Brystene Hjemme
Hvordan Stramme Brystene Hjemme

Video: Hvordan Stramme Brystene Hjemme

Video: Hvordan Stramme Brystene Hjemme
Video: Baby teknik ved brystet 2024, April
Anonim

I hver kvinnes liv kommer det et øyeblikk når brystene begynner å miste formen, sag. Dette faktum oppfattes ofte med fortvilelse og et ønske om å raskt løpe etter hjelp fra en plastikkirurg. Imidlertid, hvis problemet blir sett i tide og tiltak blir tatt i tide, kan prosessen stoppes og brystets elastisitet og skjønnhet kan gjenopprettes. Dessuten er de vanligste produktene som er tilgjengelige i hvert hjem egnet for å skape et middel som brystet får sin opprinnelige form.

Hvordan stramme brystene hjemme
Hvordan stramme brystene hjemme

Bruksanvisning

Trinn 1

Krem. Ta en liten agurk, skrell den og gni den på et fint rivjern. Tilsett 10 spiseskjeer alkohol til den resulterende vasselen. Overfør blandingen til en krukke, lukk lokket og legg den på et mørkt sted i 7 dager. Ta ut den ferdige infusjonen, sil og fortynn med rent filtrert vann med en hastighet på 1: 1. Du har en hjemmelaget agurkelotion.

Slik bruker du: Før du bader eller tar en dusj, suge en bomullsdott eller serviett i en agurkelotion og tørk av brysthuden, og unngå kontakt med brystvorter og areola. Vent til kremen er helt absorbert. Gå nå til dampbadet eller ta en dusj.

Steg 2

Masker. Forbered en nærende brystmaske. For å gjøre dette, ta 100 g rømme og visp 1 rått egg og 2 ss. ss olivenolje. Smør tidligere renset brysthud med den resulterende blandingen, uten å påvirke brystvortene og gloriene. Hold den på i 15-20 minutter og vask av med varmt vann. Prosedyren utføres 2-3 ganger i uken.

Rømmemaske kan alterneres med ostemasse. Forbered denne sammensetningen som følger: fortynn 1 ss cottage cheese med varm melk og rør til tykk rømme. Den påføres på samme måte som en rømmemaske.

Trinn 3

Krem. Hell 2 ss. ss havregryn med kokende vann, dekk til og la det brygge i 10-15 minutter. Bland deretter havregryn godt, elt med en skje. Gni den resulterende hjemmelagde kremen i brysthuden, og la den stå i en halv time. Skyll av med varmt vann. Forresten, denne kremen er veldig nyttig for dekolleté og nakkeområdet. Den gir næring til huden og strammer den synlig, og skaper en løfteeffekt.

Anbefalt: