Hvordan Lære å Lage Fotballfint

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Lage Fotballfint
Hvordan Lære å Lage Fotballfint

Video: Hvordan Lære å Lage Fotballfint

Video: Hvordan Lære å Lage Fotballfint
Video: Experiment: LAVA vs FROG 2024, April
Anonim

Hvis du skal spille fotball i et selskap, vil du alltid demonstrere ferdighetene dine i dette spillet til kameratene, håndtere ballen behendig og slå vennene dine på stedet med spektakulære finter.

Hvordan lære å lage fotballfint
Hvordan lære å lage fotballfint

Bruksanvisning

Trinn 1

Få en behagelig fotballdrakt og velg riktig treningsside. Et flott alternativ for deg ville være et lukket rom med tregulv.

Steg 2

Kjøp en god fotball (ikke nødvendigvis en av de dyreste) og pump den opp slik at den bøyes litt under sterkt fingertrykk på dekket. Dette vil legge til sprangevne, og du vil lære lettere.

Trinn 3

Varm opp, gjør enkle øvelser som følgende to: 1) kast ballen på gulvet, og når den spretter av gulvet, utfør en sirkulær sving med beinet rundt ballen; 2) rull på beinet, med tærne, kast ballen loddrett oppover og ta den. Gjør disse og andre øvelser for hvert ben.

Trinn 4

Gå videre til vanskeligere finter. Klem ballen mellom beina i føttene, hopp og i luften, slapp av klemmen, kast ballen opp, og snu den raskt 180 grader og ta ballen med hendene. Et annet triks fra kategorien litt vanskeligere er følgende: klem ballen mellom hælen på høyre fot og ankelen til venstre, rull deretter ballen med venstre fot på hælen til høyre og kast ballen opp med det, ta det.

Trinn 5

Lær å drible. For å gjøre dette, plasser spesielle kjegler på treningsfeltet, som du enkelt finner i en sportsbutikk, og sirkel dem ved å bruke flere og flere forskjellige handlinger, for eksempel å snurre rundt ballen, sparke rundt den, kaste ballen med tærne gjennom kjeglen, og så videre. Eksperimentere og øve.

Trinn 6

Se en rekke videoer med fotballfint og få inspirasjon fra fotballkamper.

Anbefalt: