Hvordan Forbedre Fotballteknikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forbedre Fotballteknikk
Hvordan Forbedre Fotballteknikk

Video: Hvordan Forbedre Fotballteknikk

Video: Hvordan Forbedre Fotballteknikk
Video: Tekniske øvelser - Ballbehandling 2024, April
Anonim

Fotball er et mangesidig spill som krever mestring av mange ferdigheter samtidig. Det er ikke nok å løpe fort og slå ballen hardt for å bli en god fotballspiller. Det er viktig å håndtere ballen riktig, å kunne motta og håndtere den, å passere nøyaktig, det vil si å ha anstendig teknikk.

Hvordan forbedre fotballteknikk
Hvordan forbedre fotballteknikk

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er en rekke øvelser som kan forbedre din teknikk for ballhåndtering. Dette er "jakt", ballkjøring og hinderløype, "firkant" og "baldakin".

Steg 2

Coining er en øvelse der du må slå ballen så mange ganger som mulig, mens du ikke lar den falle til bakken. Denne øvelsen skal gis femten minutter om dagen, og helst alle tretti. Når du jager ballen, ikke stå stille, prøv å alternere venstre og høyre ben, bruk knærne.

Trinn 3

Å løpe med ballen hjelper også til å forbedre teknikken din: du vil lære å kontrollere ballen i bevegelse, og ikke la den gå langt unna deg mens du løper. Prøv å løpe minst en kilometer om dagen på denne måten. Det vil også være nyttig å endre tempoet på løp, vekslende mellom akselerasjon og jogging. Når du er god til å kontrollere ballen i høy hastighet, må du ta med finter og dribling i øvelsen.

Trinn 4

Hver profesjonell fotballspiller er kjent med hinderløypen: gjenstander plasseres på banen, som symboliserer fotballspillerne i motstanderlaget, som må sirkles rundt på flukt.

Tren ditt slag med lav hastighet i begynnelsen, og når ferdighetene dine vokser, akselerer du mer og mer, og gjør øvelsen vanskeligere.

Trinn 5

Et kvadrat er en øvelse der fire personer er involvert, som står i samme avstand fra hverandre. Essensen av torget er at spillerne, med ett trykk, gir ballen til hverandre i tur og orden, og prøver å gi pasninger nøyaktig til føttene til en venn. Denne øvelsen vil hjelpe deg å øve på kortvarig nøyaktighet og ballfangstteknikk.

Trinn 6

En annen øvelse som fotballspillere bruker kalles baldakinen. Essensen er at to spillere står i betydelig avstand fra hverandre (for eksempel på forskjellige sider av en fotballbane) og sender ballen til hverandre på hest. Baldakinen utvikler feltvisjon og forbedrer nøyaktigheten ved lang pasning.

Anbefalt: