Hvordan Lære å Skate I Revers

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Skate I Revers
Hvordan Lære å Skate I Revers

Video: Hvordan Lære å Skate I Revers

Video: Hvordan Lære å Skate I Revers
Video: Как кататься назад - лучший учебник по базовому катанию на коньках назад 2024, Mars
Anonim

Hvis du noen gang har gått på skøyter minst en gang, vil du sannsynligvis gjenta denne opplevelsen. Og hvis du allerede er trygg nok til å ri, er du selvfølgelig interessert i hvordan du skal sykle i revers. Det er ikke så mye nødvendig som det er interessant og uvanlig. Men i dette tilfellet er det vanskeligste å starte, fordi det er så vanskelig å kontrollere situasjonen når du skynder deg bakover.

Hvordan lære å skate i revers
Hvordan lære å skate i revers

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst må du sørge for at det er et gjerde, en benk eller en vegg som du kan holde fast i med hendene, samt ikke for mange andre skiløpere på rinken du vil lære å sykle i omvendt retning. ikke forstyrre læringen din, og det er usannsynlig at du vil være sammen med noen. kolliderte så. Ikke glem beskyttelsen: hvis den er på deg, skal det ikke skje noe forferdelig når du faller.

Steg 2

Når du starter baklivet på ridetimene, må du ikke skynde deg å snu og gå i revers. Til å begynne med skyver du med hendene fra støtte og ruller ryggen fremover. På denne måten kan du få en følelse av hva en person føler omtrent når han ruller bakover.

Trinn 3

Ta nå riktig posisjon. For å føle deg mer stabil, plasser den ene foten minst en halv sko foran den andre, og hold bena litt bøyd i knærne.

Trinn 4

Da kan du begynne å mestre teknikken. Så stå med ryggen til retningen du skal gå. Tenk på bevegelsene du gjør under den vanlige bevegelsen din. Gjør nå det samme, bare omvendt: sett joggeben på skrå og skyv av, men ta av litt i en bue.

Trinn 5

Til slutt, hold alltid øye med hvor du skal. Når du kjører i revers, må du bli vant til å se over skulderen. Ingenting hyggelig vil skje når du faller på en baby eller gammel kvinne.

Anbefalt: