Hvordan Miste Fett Fra Ryggen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Miste Fett Fra Ryggen
Hvordan Miste Fett Fra Ryggen

Video: Hvordan Miste Fett Fra Ryggen

Video: Hvordan Miste Fett Fra Ryggen
Video: Dr. Oz's Fix for Back Fat in Women 2024, April
Anonim

Akkumulering av fett på ryggen er ikke det vakreste synet. Hengende hevelse under skulderbladene og et fettbelte på korsryggen er lite sannsynlig å dekorere i det minste noen. Du kan og bør kvitte deg med dem - det blir ikke så vanskelig som mange forestiller seg.

Hvordan miste fett fra ryggen
Hvordan miste fett fra ryggen

Bruksanvisning

Trinn 1

Den aller første og viktigste forutsetningen for å kvitte seg med fett i hvilken som helst del av kroppen (inkludert på baksiden) er overgangen til et diett med lite kaloriinnhold. Reduser det daglige kaloriinntaket til 1000-1200 cc.

Steg 2

Fjern hovedsakelig fet mat fra kostholdet ditt. Bruk ikke mer enn 20 gram animalsk fett per dag. Se på proteininnholdet ditt (minst 50 g) og ikke lene deg på karbohydrater (200-250 g). Ikke glem å konsumere 20-27 g vegetabilske oljer per dag, kroppen tar ikke fett fra dem, men vitaminene som finnes, vil være nyttige. Ikke bland vegetabilsk og animalsk fett i ett måltid, det vil ikke gjøre deg bra.

Trinn 3

Spis mer frukt, grønnsaker og alle slags grønnsaker. Plantebasert mat er ikke bare sunn, men også ekstremt lav i kalorier, de vil hjelpe deg med å opprettholde kostholdet ditt. Ikke bli sulten under noen omstendigheter! Effekten vil være stikk motsatt. Alle tapte kilo fett vil bli dobbelt så stor umiddelbart etter faste.

Trinn 4

For å løsne fett fra ryggen raskere, gjør du en liten øvelse flere ganger i løpet av dagen. Tren på morgenen og løp om kvelden. Fysisk aktivitet vil hjelpe deg med å øke energiforbruket med 20-30%, og fett vil bli mer aktivt nedbrutt.

Trinn 5

Stram ryggmusklene ofte. Du kan gjøre dette hvor som helst: både hjemme og på jobben, sitte ved et skrivebord. Å holde ryggmusklene aktive vil ikke bare hjelpe deg med å kaste hatet fett, men det vil også bidra til å holde ryggen rett, noe som også vil forbedre din generelle helse.

Trinn 6

Det vil ikke være overflødig å besøke bassenget innimellom. Når du svømmer, vil du få en dobbelt fordel - du vil bruke mye energi (og som et resultat fett) og gi en utmerket belastning på alle ryggmuskulaturen.

Trinn 7

Det er veldig viktig etter å ha oppnådd resultatet, og han vil ikke få deg til å vente, ikke å misbruke mengden mat. Den daglige kvoten for en kvinne er 2000 kk, og for menn er 2500 kk. Overspising vil til slutt oppheve all din innsats.

Anbefalt: