Hvordan Bli Kvitt Cellulitter I Magen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bli Kvitt Cellulitter I Magen
Hvordan Bli Kvitt Cellulitter I Magen

Video: Hvordan Bli Kvitt Cellulitter I Magen

Video: Hvordan Bli Kvitt Cellulitter I Magen
Video: Cellulitter - hvilken behandling fungerer egentlig? 2024, Mars
Anonim

Over tid merker mange kvinner at de har cellulitter i underlivet. Et stort antall teknikker er blitt foreslått for å bekjempe den. De fleste leger som takler dette problemet, har kommet til at et godt resultat bare oppnås når man bruker en integrert tilnærming til behandling av cellulitt i magen.

Hvordan bli kvitt cellulitter i magen
Hvordan bli kvitt cellulitter i magen

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du bekjemper cellulitt på magen, trenger du først og fremst riktig ernæring. I dette tilfellet er hovedoppgaven ikke så mye å redusere mengden kalorier som forbrukes, men å forbedre stoffskiftet og fjerne alle skadelige metabolske produkter fra kroppen din. For å løse dette problemet må du trene deg opp i å drikke minst to liter vann daglig. Det er best hvis det er grønn te, noe som vil bidra til å redusere oksidasjonsprosesser. Du må også ta med så mange matvarer som mulig inneholder fiber i kostholdet ditt - dette er frukt og grønnsaker, og ballaststoffene som finnes i forskjellige frokostblandinger.

Steg 2

For å kvitte seg med cellulitter i magen, er fysisk aktivitet ganske enkelt nødvendig. Tross alt er det de som normaliserer stoffskiftet ditt, reduserer kroppsfett, produserer endomorfiner i musklene, noe som forbedrer mikrosirkulasjonen i blodet. Følgende fysiske aktiviteter er best egnet: løping, ski, svømming, kollanetikk, tennis, etc.

Trinn 3

For å bli kvitt cellulitter på magen, kan du også bruke anti-cellulittmassasje. Videre øker effekten av det mange ganger når du bruker forskjellige midler designet spesielt for å bekjempe cellulitt. Nå er det et stort antall av dem på markedet. Dette er en rekke massasjegeler, kremer, etc. Når du velger slike produkter, må du være oppmerksom på at de inneholder: koffein, vitamin A, ginkgo-ekstrakt, hestekastanje, samt forskjellige sporstoffer som forbedrer hudens generelle tilstand. Resultatet vil være synlig allerede etter 2-3 uker fra begynnelsen av søknaden.

Trinn 4

Rullnål anti-cellulitt massasje er også bra. Hvis det ikke er mulig å gjøre det, masserer du hjemme med spesielle massasjebørster og svamper. Og fra fysioterapeutiske prosedyrer er iontoforese egnet.

Anbefalt: