Hvordan Lære å Svømme Alene Som Voksen?

Hvordan Lære å Svømme Alene Som Voksen?
Hvordan Lære å Svømme Alene Som Voksen?

Video: Hvordan Lære å Svømme Alene Som Voksen?

Video: Hvordan Lære å Svømme Alene Som Voksen?
Video: Adults Learn How to Swim for the First Time | Lifehacker 2024, April
Anonim

Svømming er en nyttig og spennende aktivitet for både barn og voksen. Det styrker helse og immunitet, hjelper til med å glemme problemene en stund. Det er lettere å lære å svømme som barn, men en voksen kan også takle frykten og føle gleden ved vann.

Hvordan lære å svømme alene som voksen?
Hvordan lære å svømme alene som voksen?

Før en voksen lærer seg å svømme, må han kvitte seg med frykten for vann og stille inn psykologisk. Svømmetrening begynner med øvelser som vil lære deg å holde deg på vannet og ikke være redd for det. Psykologer anbefaler å forestille seg en person hvordan han svømmer og får glede, og deretter prøve å opprettholde positive følelser.

For de som ønsker å lære å svømme uten instruktør, er det bedre å utføre alle aktiviteter på grunt dybde eller i bassenget. For å få en følelse av hva vannet er i stand til å holde, gjør "Stjernen". Gå til en dybde litt over livet, spre armene til sidene, prøv å ligge på ryggen. Du må slappe av og ikke holde pusten. Først kan ikke denne øvelsen ordne seg, og hvis frykten ikke kan overvinnes, kan du be noen om å forsikre deg.

En annen effektiv øvelse er "Float". Gå i vannet opp til livet, knebøy ned, legg armene dine rundt bena. Slapp av, kjenn vannet løfte kroppen din.

For å raskt lære å svømme, må en voksen stole på vannet og ikke være redd for dypet. Når de første øvelsene er mestret, kan du gå over til å skyve.

For å gli, gå i vannet og skyv av med føttene, armene langs torsoen. Så snart beina begynner å synke, stå på bunnen, hvil deg og fortsett øvelsen.

Når gliden er ferdig, lær deg å jobbe med føttene. Bevegelser skal være glatte, frie og jevne slik at du kan opprettholde styrken i lang tid. Da kan du begynne å lære forskjellige svømmestiler, men instruktørene er sikre på at folk flest kan lære å svømme som en hund på en dag. Og viktigst av alt - husk at det aldri er for sent å lære å svømme, du må ha det sterkt og tro på deg selv. Og hvis du seriøst bestemmer deg for å svømme i forskjellige stiler, må du ikke forsømme klasser med en instruktør.

Anbefalt: