Hvorfor Brytere Har ører Som Dumplings

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Brytere Har ører Som Dumplings
Hvorfor Brytere Har ører Som Dumplings

Video: Hvorfor Brytere Har ører Som Dumplings

Video: Hvorfor Brytere Har ører Som Dumplings
Video: 蝦餃 Har Gow Dumplings 2024, April
Anonim

Brutte ører er et karakteristisk trekk for mange brytere. I Russland sammenlignes de med dumplings, i Europa - med blomkål. Brutte ører antas å være en profesjonell skade i fristilbryting. Ofte forekommer en slik skade i klassisk gresk-romersk bryting, sjeldnere i boksere.

Hvorfor brytere har ører som dumplings
Hvorfor brytere har ører som dumplings

Bruksanvisning

Trinn 1

Brudd på auriklene er et resultat av nærkontakt av bryterne med hverandre, når hodet på en av dem er i et hardt kraftgrep, kan det, når det løses ut, skade auricleen. Hodeskallen, i konstant bevegelse og grep, tåler ganske store klemmer, som brusken tåler helt. Når skallbrusken går i stykker, frigjøres væske under huden på bruddstedet. Den fryser og tar på seg de mest varierte formene.

Steg 2

Vanligvis, hvis øreklokken er ødelagt, anbefales det å oppsøke lege umiddelbart. Men medisinsk hjelp blir ikke alltid gitt i tide. Videre innebærer kvalifisert behandling av en slik skade periodiske prosedyrer for å pumpe ut den indre væsken. Og før behandlingen er avsluttet, må bryting glemmes. Det i ferd med å forberede seg til en konkurranse eller under selve konkurransen er helt uakseptabelt for en idrettsutøver. Så nekter han bevisst behandling eller setter den på bakebrenneren.

Trinn 3

I tillegg til ødelagte ører, kan brytere også møte andre skader - forstuinger, blåmerker, forvridninger, nesebruk og til og med brudd. Og som en hvilken som helst skade, medfører en ødelagt øreklokke mange problemer. I tillegg til det upartiske utseendet, i alderdommen, begynner ørene å skade. Smerter følger konstant den tidligere bryteren om morgenen og når været skifter. Når du berører ørene, vil smertene bare øke, selv etter at utøveren slutter å trene. Det vil ikke være mulig å bruke små hodetelefoner, da de rett og slett ikke passer i et deformert øre.

Trinn 4

Nylig har kosmetologi medisin gått framover og kan korrigere deformasjonen av auricleen, uansett hvor gammel bruddet er. Det er verdt det, selvfølgelig, ikke billig, og lar deg bare korrigere utseendet, men det er ganske populært blant brytere som forlater profesjonell ring.

Trinn 5

En auriclebrudd kan oppnås uten bryting eller boksing, men ganske enkelt ved å få en ganske alvorlig blåmerke. I dette tilfellet vil auricleen hovne opp og få en lilla-blå farge. Stedet for brudd eller rive i brusk vil skade mye. Samtidig skal øret ikke berøres, og enda mer, prøv å rette brusk på egen hånd. Du kan bruke en kald komprimering eller ispose på det berørte området. Hvis huden er skadet, smør kantene på såret med jod og påfør et aseptisk bandasje. Oppsøk lege så snart som mulig.

Anbefalt: