Hvor å Gjøre Yoga For Kvinner

Hvor å Gjøre Yoga For Kvinner
Hvor å Gjøre Yoga For Kvinner

Video: Hvor å Gjøre Yoga For Kvinner

Video: Hvor å Gjøre Yoga For Kvinner
Video: 15 min YOGA øvelser mot smerter i ryggen, stive hofter og korsrygg | Akaal Yoga 2024, Kan
Anonim

Den tradisjonelt indiske undervisningen, yoga, har flere og flere fans i vårt land. Dette er ikke overraskende i det hele tatt, fordi yoga hjelper en kvinne til å opprettholde ytre og indre skjønnhet, takle stress, løse mange helseproblemer, forberede seg på graviditet og fødsel, og mye mer. For å studere denne eldgamle undervisningen trenger ikke en moderne person å reise til India. Du kan også trene yoga i hjembyen din.

Hvor å gjøre yoga for kvinner
Hvor å gjøre yoga for kvinner

Hvis du bestemmer deg for å begynne å gjøre yoga, er det tilrådelig å oppsøke lege bare i tilfelle det er tilfelle. Som alle andre typer fysisk aktivitet er det kontraindikasjoner her. Disse inkluderer for eksempel alvorlige sykdommer i indre organer, alvorlige hodeskader og ryggrad, smittsomme sykdommer i bein, ledd eller nerver og noen andre sykdommer. I fravær av slike kontraindikasjoner kan du trygt begynne å trene.

For tiden er det i de fleste byer i landet vårt et utvalg av alle slags helsesentre, hvor du vil bli tilbudt et bredt spekter av tjenester, inkludert yogaklasser. Der kan du bli med i en nybegynnergruppe, en videregående klasse, en fremtidig mor, vekttapgruppe og lignende. Du kan også ansette en personlig trener for å skreddersy programmet ditt.

I tillegg til helsesentre er det også spesialiserte yogasentre. Ulike skoler fokuserer på forskjellige sider ved læring.

Ashtangu er kraftyoga. Hun legger stor vekt på styrketrening og fysisk forbedring av kroppen. Asanas utføres etter hverandre, uten å stoppe.

Kundalini - konsentrerer seg om å jobbe med energi og hjelper til med å åpne chakraene. Passer for de som raskt vil forbedre sin følelsesmessige tilstand.

Iyengar - spesialiserer seg i detaljert utarbeidelse av hver pose. Denne øvelsen er ideell for nybegynnere å få sin første ide om hva det vil si å "trekke kronen mot taket" og "krølle hoftene".

Hvis du ikke er fornøyd med prisene eller arbeidstiden til yogasentre, så vel som om det ikke er noen i den lille byen eller landsbyen din, er det fullt mulig å praktisere yoga hjemme, spesielt for avanserte brukere. For nybegynnere anbefales det å fylle på en god bok eller videokurs om dette emnet.

Anbefalt: