Hvordan Yoga Forvandler Kropp Og Helse

Hvordan Yoga Forvandler Kropp Og Helse
Hvordan Yoga Forvandler Kropp Og Helse

Video: Hvordan Yoga Forvandler Kropp Og Helse

Video: Hvordan Yoga Forvandler Kropp Og Helse
Video: ЙОГА: Укрепление позвоночника. Комплекс упражнений на 40 минут 2024, Kan
Anonim

Yoga blir mer populært hvert år. Mange oppfatter det ikke som en filosofisk trend, uadskillelig fra fysisk utvikling, men bare som et sett med effektive øvelser. Og det er ikke noe galt i det, fordi yogaens innflytelse på kroppen er vanskelig å overvurdere.

Yoga har en kraftig effekt på kroppen
Yoga har en kraftig effekt på kroppen

Fleksibilitet og tøying er noen av de mest åpenbare fordelene du får med yoga. Asanas som utføres riktig, vil aldri føre til forstuinger eller skader. Alt skal gjøres veldig forsiktig, uten vold eller andre negative følelser. Kroppen blir gradvis vant til belastningen. Etter noen uker med vanlig praksis vil du legge merke til hvordan amplituden til bevegelsene dine har endret seg. klemmene i leddene forsvant, og musklene ble mer responsive.

Hvis du praktiserer yoga i lang tid, vil du være i stand til å ordne arbeidet til de indre organene, siden hver av asanasene er rettet mot å regulere arbeidet til en eller flere av dem. For det første vil endringene påvirke fordøyelsen, blodsirkulasjonen og fjerning av væske fra kroppen. For at dette skal skje, er det ikke bare nødvendig å utføre alle bevegelser og leddbånd på riktig måte, men også sørg for å overvåke pusten din. Det er i dette tilfellet at de indre organene vil få en ekstra effekt, og justeringsprosessen vil begynne.

Yoga normaliserer lymfestrømmen, inkludert i organene med indre sekresjon. Som et resultat vil du kunne kvitte seg med en rekke hormonelle problemer når kjertlene begynner å fungere mer ordentlig.

En av de mest betydningsfulle effektene av yoga på kroppens generelle helse er forbundet med en endring i bevissthet og tankegang. Ikke gå glipp av den semantiske komponenten i hver pose, og gradvis vil du lære å påvirke din indre tilstand, håndtere følelser og motta energi. Denne effekten av yoga er mye vanskeligere å oppnå enn fysisk utvikling. Arbeid med deg selv, les temalitteratur, finn en god mentor som vil hjelpe deg med å oppdage yogaverdenen til det fulle.

Anbefalt: