Hvordan Pumpe Opp Pressen Hjemme Alene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Pumpe Opp Pressen Hjemme Alene
Hvordan Pumpe Opp Pressen Hjemme Alene

Video: Hvordan Pumpe Opp Pressen Hjemme Alene

Video: Hvordan Pumpe Opp Pressen Hjemme Alene
Video: Skyss - Alene hjemme 2024, April
Anonim

Kvinner og menn bekymrer seg for figuren sin og prøver å holde seg i form. Et av kriteriene for skjønnheten i en figur er en oppblåst abs. Hvordan pumpe pressen riktig hjemme?

Hvordan pumpe opp pressen hjemme alene
Hvordan pumpe opp pressen hjemme alene

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må du bestemme når det er mulig å utføre visse øvelser. I denne leksjonen er det viktigste deres regelmessighet. Derfor er det bedre å pumpe pressen to til tre ganger om dagen for flere tilnærminger. Det er denne frekvensen som gjør at du kan få de første positive resultatene innen 3-4 uker etter kursstart.

Steg 2

Den neste veldig viktige saken er et fast sted for trening i hjemmet. For å gjøre dette kan du velge et eget hjørne og legge en madrass, vattert jakke eller et spesielt teppe på gulvet. Hvis det ikke er noen simulator i huset for en slik trening, må du gjøre alle øvelsene selv eller bruke hjelp av en annen person.

Trinn 3

Magemusklene kommer seg veldig raskt. Derfor, med konstant trening, er det ingen fare for å skade dem. Når du gjør øvelsene, må du puste riktig. Dette skyldes at magemusklene spenner seg under innånding, og mens de puster ut, slapper de av.

Trinn 4

Hele pressen kan grovt deles i tre deler: øvre, midtre og nedre. Nøkkelen til vellykkede treningsøkter ligger i det faktum at du trenger å utføre sekvensielle øvelser for å pumpe hver enkelt del av pressen. Den øvre delen kan blåses opp ved å utføre en normal torsoløft og berøre hodet med bøyde knær. Denne øvelsen utføres i skoletrening. Det er for ham du trenger en assistent eller en slags benholder. Denne øvelsen begynner å bli utført 10-12 ganger i en tilnærming. Deretter økes dette beløpet gradvis hver tredje dag med 4-5 ganger.

Bilde
Bilde

Trinn 5

For å pumpe den midtre delen av pressen utføres bøyninger og svinger. Det er disse øvelsene som gjør figuren attraktiv.

Bilde
Bilde

Trinn 6

Men den nedre delen av pressen blir fast hvis du utfører den såkalte "sykkelen" (en person ligger på ryggen, løfter beina opp og begynner å tråkke, gjør sirkulære bevegelser med beina) eller bare løfter begge bena synkront liggende på ryggen.

Alle disse øvelsene må veksles under trening for å oppnå større effekt.

Anbefalt: