MFM-2016: Gjennomgang Av Kampen Finland - Russland

28. desember spilte det russiske ungdomsishockeylaget sin andre kamp på verdensmesterskapet i Helsingfors. Russernes rivaler var vertene for turneringen, som slo hviterusserne i det første møtet med en score på 6: 0.

MFM-2016: gjennomgang av kampen Finland - Russland

Starten på kampen var for suomi-hockeyspillerne. Dette var ganske forventet, fordi finnene spiller på hjemmisen og er en av favorittene i gruppen deres. Et slikt aktivt spill i press fra det finske landslaget har båret frukt. Allerede i femte minutt av møtet tok de finske hockeyspillerne ledelsen etter et mål av Sebastian Aho. Et raskt angrep fra våre rivaler førte til et skudd på mål av Georgiev, men keeperen vår avviste pucken, men Suomi-spissen ventet allerede på mål på flanken, som sendte et skall i mål.

Etter et tapt mål forsøkte russerne å overføre spillet til vertenes banehalvdel. Som et resultat klarte Bragins avdelinger å tjene en fjerning. Det numeriske flertallet ble realisert av Kirill Kaprizov i det syvende minutt.

Slutten av perioden ble preget av nok en pukk mot Russland. Da det var litt over et minutt igjen å spille før pause, korrigerte Fin Patrick Laine pucken i mål etter et skudd fra den blå streken. Til pause gikk lagene 2: 1 til fordel for Finland.

Det russiske landslaget startet den andre perioden med tre straffer på rad. I det første flertallet økte de finske hockeyspillerne ledelsen i poengsummen (3: 1). Men russerne viste karakter. Bragins avdelinger scoret i mindretall, og traff deretter Finlands mål to ganger med en spiller til. Andrey Svetlakov, Pavel Kraskovsky og Vladislav Kamenev markerte seg. Men dette var ikke alle målene i perioden. Russerne scoret også det femte målet. Målet ble scoret av Alexander Polunin. Dermed overførte russerne ved andre pause fra 1: 3-poengsummen tallene til resultattavlen til deres fordel - 5: 3.

Det finske landslaget startet igjen de siste tjue minuttene aktivt, noe som resulterte i det fjerde målet mot russerne. Alexi Saarela markerte seg. Etter det tapte målet la det russiske landslaget betydelig til i spillet, oftere og oftere presset russerne Finland-landslaget til målet. I det 54. minutt scoret Radel Fazleev det sjette målet mot finnene.

Frem til sluttfløyta endret ikke poengsummen på resultattavlen. Det russiske landslaget vant en vanskelig seier over Finland med en score på 6: 4, viser karakter og viser deres kampkvaliteter.