Gjennomgang Av Kampen Olympiacos - Krasnodar Den 21.08.2019

FC Krasnodar representerer Russland i Champions League i 2019. Og den neste rivalen til klubben var det greske Olympiacos. Den første kampen fant sted i Hellas. Du kan lese om alle hendelsene i kampen i denne anmeldelsen.

Gjennomgang av kampen Olympiacos - Krasnodar den 21.08.2019

Forrige sesong tok FC Krasnodar fra byen med samme navn tredjeplassen i det russiske fotballmesterskapet og fikk retten til å representere Russland i Champions League. Den første rivalen til den russiske klubben var den portugisiske Porto. Etter å ha vunnet samlet, gikk Krasnodar videre. Neste rival med laget var det greske Olympiacos. Krasnodar-fans håpet på et positivt utfall av to-rundekampen. I tilfelle seier kom den russiske klubben inn i gruppespillet i Champions League.

Onsdag kveld spilte Hellas den første av to planlagte kamper mot Olympiacos. Krasnodar kom inn i feltet med følgende komposisjon - Safonov, Ramirez, Fjoluson, Spayich, Petrov, Namli, Cabella, De Vilhena, Wanderson, Kambolov, Berg.

Fra de første minuttene gikk ikke kampen til fordel for den russiske klubben. Krasnodar-spillere gjorde mange feil i pasningen og nærmet seg sjelden motstanderens mål. Olympiacos handlet mer selvsikkert og slo ofte Matvey Safonov på mål. Keeperen har tatt eller slått mange baller. Men på det 30. minutt lyktes spissen til den greske klubben Guerrero med et utmerket spark i hjørnet av målet og stillingen ble 1: 0 til vertene. Jublet disse øyeblikkene på Krasnodar, Remy Cabella ble skadet, og det var en tvungen erstatning. I stedet kom Christopher Olsson inn i feltet.

Videre kunne Olympiacos ha scoret i første omgang. Men i noen episoder var Krasnodar bare heldig. I angrep ble den russiske klubben ikke husket for noe bemerkelsesverdig i første omgang. Det var bare et farlig slag fra Wanderson.

I andre omgang ble Krasnodar bedre offensivt. Men laget var veldig sliten, og i forsvar handlet de ikke så samlet. Selv byttene kunne ikke endre løpet av den mislykkede kampen. Men Olympiacos spilte fullstendig erstatningen. Den angripende fotballspilleren Rangelovich kom inn i feltet og etter noen minutter kritket opp to mål på en gang. Først økte han fordelen med Olympiacos til to mål på 78 minutter, og deretter på 85 minutter brakte han ting til et nederlag. Det siste poenget i kampen ble satt av midtbanespilleren Podense, som scoret det fjerde målet mot Safonov i det 89. minutt.

Dermed endte møtet med nederlaget til Krasnodar med en score på 4: 0. Returkampen vil finne sted en uke senere i Krasnodar, men etter den første kampen er det ganske vanskelig å forvente et mirakel fra det russiske laget. Olympiacos spilte mye bedre og fortjente å vinne. Krasnodar-fotballspillere var ikke klare for de avgjørende kampene i Champions League. De har ikke tilstrekkelig erfaring i slike møter. I tilfelle tap totalt, vil Krasnodar gå til gruppespillet i Europa League.