MFM-2016: Gjennomgang Av Kampen Russland - Hviterussland

Gruppespillet i verdensmesterskapet i ungdomshockey i Helsinki får gradvis fart. 29. desember spilte det russiske hockeylandslaget sin tredje kamp. Rivalene til Valery Bragins anklager var hviterussiske hockeyspillere.

MFM-2016: gjennomgang av kampen Russland - Hviterussland

Motstanderne til russerne startet kampen mer aktivt, oftere holdt de seg i forsvarssonen til Bragin-laget. Dette var delvis en konsekvens av fjerningen av den russiske landslagsspilleren, som ble den første i møtet. I to minutter av flertallet klarte keeperen til landslaget vårt Samsonov å forsvare sitt mål intakt. I periodens tiende minutt svarte russerne med et mål i flertall. Nok en gang, på turneringen, viste den russiske ungdomstroppen sin klasse i gjennomføringen av overskuddet. Pucken er på Maxim Lazarevs konto. Kampens andre mål ble også scoret i maktspillet. Det er gledelig at spillerne på det russiske landslaget gjorde dette, for andre gang ved å bruke den numeriske overlegenheten (forfatteren av målet var Alexander Polunin i det 16. minutt). Det siste målet i den første perioden ble scoret av kapteinen til det russiske landslaget Vladislav Kamenev, som klarte å erstatte en pinne etter et kast fra den blå linjen til Ivan Provorov.

I den andre perioden så ikke publikum noen mål. Spillet ble spilt i et målt tempo med fordelen av det russiske landslaget. I motsetning til den første perioden, var det i den andre dvadtsatiminutke ingen serie straffer. Først på slutten av perioden fikk hviterusserne rett til flertallet, men i stedet for å presse på det russiske målet, innrømmet de nesten et mål etter at Ivan Provorov gikk til et møte med keeperen.

I det 47. minutt av møtet klarte de hviterussiske hockeyspillerne fortsatt å kaste pucken, som ble den eneste for dem i kampen. Alexey Patsenkin dyttet en gummiskive over målstreken til Samsonov fra en lapp. Det siste ordet forble imidlertid med Valery Bragins anklager. I det 48. minutt ble sluttresultatet satt på resultattavlen av Alexander Polunin, som scoret en dobbel i møtet som ble vurdert.

Kampens resultat: seieren til det russiske landslaget i klassen med poengsummen 4: 1. Nå, for første plassering i gruppen, må russerne slå det slovakiske landslaget 31. desember.