Ishockey-verdensmesterskap 2019: Gjennomgang Av Kampen Latvia - Russland

18. mai 2019 spilte det russiske ishockeylaget sin femte kamp på verdensmesterskapet i Slovakia. Avdelingene til Ilya Vorobyov ble motarbeidet av lettiske hockeyspillere, som ennå ikke hadde mistet sjansene for å nå den avgjørende fasen av verdenscupen. Spillet var forventet å være sta og kompromissløst.

Ishockey-verdensmesterskap 2019: gjennomgang av kampen Latvia - Russland

For å bevare sjansene for å nå sluttspillet til det latviske landslaget, var det nødvendig å ta poeng fra det russiske laget. De baltiske hockeyspillerne er godt innstilt på den kommende kampen, som ble tydelig fra de første skiftene.

Det første segmentet av spillet fant sted under høyt press fra latvierne. Hockeyspillerne på det russiske landslaget hadde store problemer med å komme seg ut av sin egen sone. Etter den første endringen av de tre Ovechki - Kuznetsov - Barabanov, flyttet spillet imidlertid til målet for det latviske landslaget. Legionærer fra Washington tillot ikke latviere å forlate sin egen sone, noe som skapte farlige øyeblikk. En slik aktivitet fra russerne førte ikke til en forlatt puck.

Midt i perioden begynte fjerning. Først spilte landslagene i like, men ufullstendige komposisjoner (fire til fire), og deretter dro russerne igjen. Da man spilte fire på tre klarte det latviske landslaget å åpne poengsummen i kampen. I det 11. minutt scoret Oskar Tsibulskis og traff det nærmeste hjørnet av målet til Andrei Vasilevsky. Tampa Bay Lightning-keeperen klarte ikke å flytte på grunn av rask overføring av latviere. Hjørnet av russernes mål forble ubeskyttet.

Snart fikk det russiske landslaget sjansen til å hente seg tilbake. Ilya Vorobyovs anklager spilte i flertall i fire minutter. I løpet av denne tiden traff en mengde angrep porten til det latviske laget. Nikita Kucherov og Gusev traff rammen, Alexander Ovechkin kastet flere ganger farlig på mål. Alle disse forsøkene førte ikke til et mål. Det latviske landslaget sto helt opp.

På slutten av perioden kunne russerne ha savnet mer i en farlig kontring, men Andrei Vasilevsky reddet laget. For første gang i turneringen tapte det russiske landslaget under kampen. Tellingen før sirenen for pausen har ikke endret seg. Latvia ledet 1: 0.

I begynnelsen av andre periode klarte russerne å utligne. Kraftig langskudd av Dmitry Orlov nådde sitt mål. Det tok Washington Capitals-forsvareren bare 27 sekunder fra innkastet for å knytte resultattavlen.

I 4. minutt av perioden påvirket fordelen av de mer dyktige hockeyspillerne. Den russiske majoritetsbrigaden under ledelse av Evgeny Malkin organiserte den andre pucken mot de latviske hockeyspillerne. Nikita Gusev markerte seg med overføringen av Evgeny Dadonov. Etter målet fortsatte russerne å dominere. Den “røde bilen” angrep mye og farlig, noe som resulterte i det tredje målet mot det latviske landslaget. Denne gangen scoret toppscorer for den nåværende turneringen, Nikita Kucherov, en mot en med keeperen.

Slutten av perioden for det russiske landslaget viste seg å være krøllete. Årsaken til dette var to slettinger, på grunn av hvilke innenlandske hockeyspillere ble tvunget til å fullføre de andre tjue minuttene tre sammen mot fem rivaler. Forsvaret til russerne holdt ut, stillingen 3: 1 forble til sirenen for pause.

I den siste perioden så seerne ikke de forlatte skivene. Det nærmeste et mål var russiske hockeyspillere Nikita Kucherov og Dmitry Orlov, men kastene til disse hockeyspillerne manglet nøyaktighet. For det latviske landslaget spilte porten. Sluttresultatet i kampen 3: 1 til fordel for det russiske landslaget tillot de innenlandske spillerne å vinne den femte seieren i turneringen, takket være at det russiske laget beholder den første linjen i tabellen i gruppe B i verdensmesterskapet i 2019.