Ishockey-VM 2019: Gjennomgang Av Kampen Russland - Østerrike

12. mai spilte det russiske ishockeylaget sin andre kamp i gruppespillet av verdensmesterskapet i Slovakia. Ilya Vorobyovs avdelinger ble motarbeidet av østerrikske hockeyspillere, kjent for sin uforsvarlighet i kamper med lederne av verdenshockey.

Ishockey-VM 2019: gjennomgang av kampen Russland - Østerrike

I kampen mot det østerrikske landslaget ble det russiske laget ansett som den ubestridte favoritten. Russerne begynte å bekrefte denne statusen fra de aller første minuttene, og sluppet løs et angrep mot motstanderens mål. Allerede i begynnelsen av perioden kunne Nikita Kucherov ha markert seg, som fra en fordelaktig posisjon spilte på å erstatte pinnen over tverrliggeren, og forsvareren Nikita Zadorov, som fløy inn fra utlandet, traff stolpen med sitt innkast. Men østerrikerne klarte også å avkjøle glødene til russernes angrep med flere farlige angrep.

Den aller første pucken i perioden ble scoret når man spilte i forskjellige komposisjoner. På 13. minutt av møtet konverterte russerne igjen flertallet. Spesielle brigader med stjerner som Evgeny Malkin, Nikita Kucherov, Evgeny Dadonov og andre spilte igjen øyeblikket på en eksemplarisk måte. Dadonov mottok en nydelig overføring fra Gusev og traff den østerrikske porten fra halvsonen. Dette var det tredje målet for Florida-spissen. I følge denne indikatoren er Dadonov for tiden den beste snikskytteren på landslaget. Umiddelbart etter den savnede pucken klarte østerrikerne å organisere en tre-i-en-utgang, men utnyttet ikke øyeblikket. Frem til slutten av perioden endret ikke poengsummen på resultattavlen seg, til tross for det russiske landslagets mer enn tre ganger overlegenhet i skudd på mål.

Det østerrikske landslaget startet den andre perioden mer aktivt, som indikert av statistikken over treff på målet. I lang tid kunne ikke russerne forbedre nøyaktigheten av kastene sine, og østerrikerne truet igjen og igjen farlig Georgievs mål. I første halvdel av andre periode var østerrikerne nærmere et mål enn russerne. Men i det 15. minutt påvirket ferdigheten til innenlandske hockeyspillere fortsatt. Gusev og Kucherov spilte en utmerket kombinasjon, hvoretter den mest produktive spissen i den vanlige sesongen av NHL i 2018-2019, Tppa-spissen Nikita Kucherov scoret kampens andre mål (og hans andre personlige mål i turneringen).

Allerede i neste skift som en del av det russiske landslaget, kom CSKA-spissen Ivan Telegin inn på skøytebanen for første gang ved verdensmesterskapet i 2019. Etter å ha tilbrakt mindre enn ti sekunder på isen, sendte “hærlaget” frem fra lappen pucken til østerrikernes mål etter overføringen av kapteinen vår Ilya Kovalchuk. Resultattavlen lyste opp tallene 3: 0 til fordel for det russiske landslaget. Før fløyta i pausen endret ikke poengsummen seg.

15 sekunder etter starten av de siste tjue minuttene scoret Evgeny Dadonov det fjerde målet mot østerrikerne. Statistikken identifiserte forsvarer Mikhail Sergachev og Pittsburgh Penguins spiss Yevgeny Malkin som assistenter til spissen.

Den endelige poengsummen på resultattavlen ble satt av kapteinen til russerne Ilya Kovalchuk, som etter overføring av Dmitry Orlov fra en lapp traff porten til det østerrikske landslaget for femte gang. Dette målet var det første for kapteinen vår i turneringen og det 35. målet i IIHF verdensmesterskap.

Som i første omgangskamp, sendte russerne fem mål til motstanderen. Det er gledelig at portene til Ilya Vorobyovs anklager forble intakte i spillet som ble gjennomgått.

Etter to runder i verdensmesterskapet i 2019 har russerne hundre prosentpoeng med to seire på to kamper (seks poeng).