Ishockey-VM 2019: Gjennomgang Av Kampen Russland - Italia

Etter tre seire i åpningskampene i Ishockey-verdensmesterskapet i 2019 ble det russiske landslaget i fjerde runde av den innledende fasen i Bratislava-gruppen motarbeidet av det italienske landslaget. Før møtestart ble russerne ansett som ubetingede favoritter, fordi nivået av hockey i Russland og Italia skiller seg betydelig.

Ishockey-VM 2019: gjennomgang av kampen Russland - Italia

Før kampen med det russiske ishockeylandslaget innrømmet noen italienske spillere at et 1: 5-nederlag ville være akseptabelt for landslaget deres. Selvfølgelig gikk italienske idrettsutøvere til nettstedet som beryktede utenforstående, men hockey er en uforutsigbar sport, så motstanderne våre ga fortsatt ikke opp håpet om å fylle på poengforsyningen.

Russerne startet kampen aktivt. Allerede etter 31 sekunder traff Nikita Zaitsev porten til italienerne med sitt kast. Etter å ha vunnet et innkast i en fremmed sone, trakk Nikita Gusev en utmerket pasning til Toronto-forsvareren, hvoretter poengsummen ble åpnet på resultattavlen.

Det andre målet i kampen ble igjen scoret av det russiske forsvarslaget. Denne gangen slo Dinar Khafizullin i det 9. minutt etter pasningene til Gusev og Kucherov på det italienske målet. Etter to innrømmede skiver hadde det italienske landslaget sitt eget øyeblikk, men pucken etter kaste av Mike Rose traff stolpen til Andrei Vasilevsky.

I andre halvdel av den første perioden så publikum ytterligere to mål utført av russerne. Denne gangen scoret Washington Capitals-laget. Først åpnet Evgeny Kuznetsov scoringen for sine mål i turneringen etter Alexander Barabanovs pasning fra målet i det 14. minutt, og Alexander Ovechkin scoret tre minutter før slutten av perioden. Sluttresultatet etter de første tjue minuttene er 4: 0 til fordel for det russiske landslaget.

I den andre perioden fortsatte anklagene til Ilya Vorobyov for å beseire det italienske landslaget. Det tok mindre enn tretti sekunder i det andre spillsegmentet før poengsummen ble 5: 0. Evgeny Kuznetsov stakk av en mot en med keeperen og sendte nøyaktig et skall mellom keeperens skjold. I det 7. minutt fungerte midtstopperen til "Washington" som en assistent og overførte til kapteinen på landslaget vårt. Ilya Kovalchuk utnyttet dyktig Kuznetsovs pasning og traff målet til det italienske landslaget for sjette gang.

Det russiske landslaget scoret neste mål i flertall. Evgeny Dadonov markerte seg med overføringen av Nikita Kucherov. Dette var det femte målet i turneringen for Florida Panthers-spissen. I følge denne indikatoren er Dadonov inkludert i listen over de beste skarpskytterne i hele mesterskapet.

Det russiske landslaget spiller fortsatt i forskjellige komposisjoner på denne turneringen. Flertallet er realisert, i mindretall, savner hjemmelaget ikke. I tillegg ble italienerne kastet av russerne i et firemannsspill. Mikhail Grigorenko scoret i mindretall i det 17. minutt av perioden.

Sirena for pausen kunngjorde slutten av den andre perioden med en total score på 8: 0 til fordel for det russiske landslaget.

Hovedintrigen i kampens siste segment var om det russiske landslaget klarte å score ti mål, og italienerne minst ett. Russerne taklet oppgaven sin. I periodens femte minutt scoret Nikita Kucherov kampens niende mål med et langt innkast, og et minutt senere gjorde Evgeny Dadonov en personlig doble i kampen og brakte poenget til et usømmelig. Italienerne var nær oppgaven sin, men for øyeblikket da den russiske keeperen ikke kunne hjelpe laget sitt, ble landslaget reddet av tverrliggeren.

Sluttresultatet i kampen Russland - Italia 10: 0. Denne seieren var den største for det russiske landslaget siden prestasjonen til det russiske laget på verdensmesterskap i ishockey.