Hva Utenlandske Medier Skriver Om Det Kommende OL I Sotsji

Innholdsfortegnelse:

Hva Utenlandske Medier Skriver Om Det Kommende OL I Sotsji
Hva Utenlandske Medier Skriver Om Det Kommende OL I Sotsji

Video: Hva Utenlandske Medier Skriver Om Det Kommende OL I Sotsji

Video: Hva Utenlandske Medier Skriver Om Det Kommende OL I Sotsji
Video: Kommaet, der ville vide, hvor det skulle sidde, master, 27 09 19 2024, Kan
Anonim

Det kommende OL i Sotsji er gjenstand for snakk og nyheter i mange land. Ikke overraskende vil 84 deltakende land vise frem sin styrke i vinterlekene i 2014. Hva blir rapportert i utenlandske medier om dette?

Fisht stadion er vert for Sotsji-OL 2014
Fisht stadion er vert for Sotsji-OL 2014

Vinter-OL 2014 er en global begivenhet. Og veldig lite er igjen før den: den store åpningen finner sted 7. februar. Hele planeten er i påvente av den kommende ferien. Dette blir ofte snakket om på TV og skrevet i avisene i vårt land og over hele verden.

USA og Russland samarbeid

Politiske ledere forhandler, diskuterer organisasjonen og gjennomføringen av denne hendelsen. Enig om sikkerhet og forsikre hverandre om støtte. For eksempel sa den amerikanske pressen at president Barack Obama organiserte en delegasjon ledet av den tidligere nasjonale sikkerhetssekretæren Janet Napolitano.

Også i den amerikanske pressen var det informasjon om at maktene til de russiske spesialtjenestene vil vokse til fordel for statens sikkerhet. USA foreslår å søke etter mistenkelige personer og kjøretøy under lekene. Og regjeringen anbefales å overvåke pengeoverføringer mer nøye.

Forbereder Europa for OL

Ånden til patriotisme har feid over mange europeiske land. For eksempel har britiske medier gjentatte ganger understreket at Storbritannia har til hensikt å oppnå suksess i OL. Optimisme vokser i hjertene til britene, og de tror på deres idrettsutøvere.

Tyskland håper også på en medalje og dekker OL i alle medier. Den finske pressen forventer også positive resultater. Her er bare en overskrift: "Sotsji 2014 - verden venter og gjør seg klar." Finske medier skrev også at russiske myndigheter allerede har valgt et sted for ulike politiske handlinger knyttet til de olympiske leker.

19. januar 2014 ble Russlands president V. V. Putin ga intervjuer til russiske og utenlandske TV-kanaler. Det handlet hovedsakelig om investeringer i dette storslåtte prosjektet, om infrastruktur og investorer som tilbyr hjelp til å forberede seg til dette arrangementet. Kina har en spesielt positiv holdning til Sotsji-OL, siden Russland og Kina er forent av vennlige forhold.

Land og folk venter på denne hendelsen, som ikke bare er sport, men også diplomatisk. Hele verden vet allerede om de kommende vinter-OL 2014, og du kan finne en rekke svar i media.

Anbefalt: