Hvordan Lære å Spille Golf

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Spille Golf
Hvordan Lære å Spille Golf

Video: Hvordan Lære å Spille Golf

Video: Hvordan Lære å Spille Golf
Video: How To PLAY GOLF - The BASICS | Me and My Golf 2024, Kan
Anonim

Golf har lenge vært et av de største spillene for herrer. På tidspunktet for dyrking, og selv i dag i mange land, var og forblir denne idretten privilegiet til mennesker fra det høye samfunnet. Golf sørger for visse oppførselsregler og forskrifter: pent utseende, god oppførsel og høflighet av spilleren. Dette må hver person huske på som vil lære å spille det.

Hvordan lære å spille golf
Hvordan lære å spille golf

Bruksanvisning

Trinn 1

Dette spillet er ganske enkelt å lære. Deltakerne kan ha forskjellige kvalifikasjoner og treningsnivåer, og det er ikke behov for en dommer, siden hver spiller før han går inn på banen får et spesielt kort for å registrere treffene som er gjort og bestemme resultatet.

Steg 2

Før du begynner å lære å spille golf, må du skaffe deg en golfklubb. Men først, delta på noen prøveøkter, avgjør om denne sporten er riktig for deg, og bare kjøp utstyret. Vær oppmerksom på at eksperter anbefaler å ikke bruke penger på varer fra kjente produsenter. Hvis du kjøper en dyr golfklubb, og fortsatt ikke vet hvordan du skal spille golf, kan det oppleves av erfarne spillere som dårlig smak.

Trinn 3

Vær oppmerksom på golfsko: de skal ikke ødelegge plenen. Noen spiller i vanlige flate sportssko, men spesielle sko med myke pigger er tilgjengelige. De selges i spesialbutikker eller nettbutikker.

Trinn 4

Målet med golf er enkelt: du må fullføre 18 hull. Hvert hull får et fast antall slag mulig for å fullføre det. Når det gis tre slag per hull, kalles dette minimum PAR, når fem slag er gitt som maksimum PAR. Det skal bemerkes at det bare er golfbaner PAR 3, PAR 4 og PAR 5, og det er ingen PAR 2 og PAR 6-baner.

Trinn 5

Som regel fullfører en spiller 18 hull på 72 slag. For eksempel det fjerde hullet PAR 5 du må fullføre med fem slag. Hvis du kan oppnå dette i ett treff, lager du et hull i ett og skriver inn nummer 1 på kortet. Hvis du fullfører dette hullet i to treff, lager du en dobbel ørn, og skriver inn nummer 2 i kortet, og så det er tillatt opptil ti slag.

Trinn 6

Hvis du ikke klarte å fullføre noen av de 18 hullene på ti slag, så er du ute av spillet. Etter at alle 18 hullene er fullført, legges dine opptjente poeng sammen og resultatene oppsummeres på dem. Vinneren i golf er den med færrest poeng.

Anbefalt: