Topp 5 Mat For å Bygge Muskler

Topp 5 Mat For å Bygge Muskler
Topp 5 Mat For å Bygge Muskler

Video: Topp 5 Mat For å Bygge Muskler

Video: Topp 5 Mat For å Bygge Muskler
Video: KAN DU BYGGE MUSKLER OG FORBRENNE FETT SAMTIDIG? 2024, April
Anonim

Uansett hvor mye tid du bruker i treningsstudioet, vil ikke musklene dine vokse uten riktig og balansert ernæring. Det du spiser påvirker ikke bare helsen din, men også utseendet ditt. Her er de 5 beste muskelbyggende matvarene.

Topp 5 mat for å bygge muskler
Topp 5 mat for å bygge muskler

Kyllingbryst

Kyllingbryst inneholder magert protein, vitaminer og mineraler som er veldig gunstige for å bygge muskler. Spesielt setter protein fart på helingsprosessen av muskelvev og skader forårsaket av hard trening. Samtidig nærer andre næringsstoffer som B-vitaminer, niacin, selen, sink og jern muskelvev direkte.

Legg til skinnfrie kyllingbryst i det daglige kostholdet ditt.

Melk

Melk inneholder myse og kasein, to svært verdifulle proteiner. Mens myse lett omdannes til aminosyrer og absorberes i blodet, behandles kasein sakte i fordøyelsessystemet, og gir dermed kroppen kroppen i lang tid.

Andre vitaminer og mineraler, så vel som karbohydrater og fett i melk, spiller en viktig rolle i næring og opprettholdelse av muskelstyrken.

Egg

Egg inneholder protein av høy kvalitet, noe som er viktig for å bygge muskler. I tillegg bidrar aminosyrene i egg, sammen med mineraler som sink, jern og kalsium, til muskelbygging og gjenoppretting. De gir også kroppen vitamin A, B, E, K, folsyre og riboflavin, som øker kroppens metabolisme.

Det anbefales å konsumere 1-2 egg daglig.

Quinoa frø

En annen god kilde til næringsstoffer som kan være til nytte for muskler er quinoa frø. Frøene inneholder mye protein, men lite kalorier, noe som gjør dem til en ideell mat for muskelvekst. Tilstedeværelsen av ecdysteroids i quinoa bidrar til å bygge muskler og redusere fettmassen.

Det er mange andre verdifulle stoffer i frøene, for eksempel vitamin E, kalium, fosfor, folsyre, betakaroten, etc.

Søtpotet

Takket være det høye fiber- og vitamininnholdet hjelper søtpoteter også med å bygge muskler. Karbohydratene gjenoppretter glykogenlagrene som er brukt under trening. Andre næringsstoffer som vitamin B6, C, E, D, kobber, magnesium, jern og quercetin forbedrer den generelle helsen, brenner fett og hjelper fordøyelsen.

Anbefalt: