Skadene Og Fordelene Med Bodyflex

Innholdsfortegnelse:

Skadene Og Fordelene Med Bodyflex
Skadene Og Fordelene Med Bodyflex

Video: Skadene Og Fordelene Med Bodyflex

Video: Skadene Og Fordelene Med Bodyflex
Video: Hvor kan du købe dine vine? 2024, April
Anonim

Bodyflex er et system med pusteteknikker og isometriske øvelser som har vært gjenstand for kontrovers i mange år. Tilhengerne av dette systemet hevder at ingenting mer effektivt har blitt oppfunnet for å forbedre figurens tilstand, og dets motstandere anser kroppsbøyning som kvakksalveri.

Skadene og fordelene med bodyflex
Skadene og fordelene med bodyflex

Fordelene med bodyflex-systemet

Fra mange spesialists synspunkt er bodyflex i det minste en utmerket og effektiv måte å berike kroppens vev med oksygen. Den utvilsomme fordelen med oksygen er at det ødelegger bakterier, virus og kreft. I tillegg bidrar bodyflex til å oppnå en aerob effekt flere ganger raskere enn jogging. Det antas at en times jogging brenner rundt 700 kcal, og en times aktiv kroppsbøyning - 2000-3500 kcal. Samtidig forårsaker ikke bodyflex sult.

Selv en veldig travel person kan tildele 15 minutter om dagen til kroppsbøyning.

Intens aerob pusting "masserer" perfekt de fleste indre organer, hjelper til med å normalisere lymfestrøm og metabolisme. Konstant kroppsfleksøvelser styrker muskler, øker lungekapasiteten og tilfører energi. Grunnleggeren av teknikken lover at det i en uke med klasser er mulig å redusere underlivet med 10-15 cm. Videre tar det bare omtrent femten minutter å bruke på kroppsfleks.

Dette systemet med pusteøvelser helbreder kroppen, styrker hjertet og blodårene og forbedrer det generelle velvære. Utvilsomt er den positive effekten av vanlig kroppsbøyning en økning i energimengden.

Potensiell skade på bodyflex øvelser

Imidlertid er det også eksperter som mener at bodyflex er skadelig, siden dette systemet er basert på åndedrag og oksygen sult, noe som kan være risikabelt for kroppen. De tror at på grunn av oksygen sult kan en person oppleve den omgivende virkeligheten verre, og på grunn av mangel på oksygen i kroppen kan kreftceller utvikle seg mye raskere.

For å spille det trygt, bør du ikke gjøre kroppsfleks hvis du har hypertensjon, skjoldbruskkjertelproblemer. Hvis du noen gang har fått en traumatisk hjerneskade, bør du nærme deg klassene dine så nøye som mulig.

Hyperventilering av lungene, som hovedsakelig oppstår under kroppsbøyning, kan være farlig, siden blodet kan tømmes av karbonforbindelser under prosessen, noe som betyr at ufrivillig besvimelse kan forekomme.

En skarp forandring i blodstrømmen i hjernen kan oppstå på grunn av ovennevnte hyperventilering, i denne forbindelse kan en kraftig innsnevring av hjerneårene forekomme, henholdsvis tilførselen av oksygenberiket blod kan reduseres med 20-30%.

Anbefalt: