Hvordan Lære SAMBO

Innholdsfortegnelse:

"SAMozashita Without Arms" er et innenlandsk brytingssystem som består av en rekke smertefulle teknikker og som gjør det mulig å motstå et angrep fra en sterkere eller til og med bevæpnet fiende. Sambo består av to divisjoner: sport - bryting av sambo - og kamp, som inkluderer selvforsvarsteknikker og spesielle teknikker.

Hvordan lære SAMBO

Bruksanvisning

Trinn 1

I alle fall er det bedre å melde seg på fagdelen, der en spesiell metode vil bli utviklet for deg. Men hvis du allerede har noen ferdigheter, kan du finpusse dem selv ved å bruke de detaljerte instruksjonene som er lastet ned, for eksempel på Internett.

Steg 2

Å lære selvforsvar har også andre mål, som å redusere antall ulykker. Men i alle fall er de anbefalte selvforsvarsteknikkene bare designet for å dempe mobberen du står overfor.

Et visst minimum av selvforsvarsteknikker som må læres:

frigjøring fra grep; forsvare seg mot streik fra en ubevæpnet person; beskytt deg mot slag med kniv eller pinne; forsvare deg mot skytevåpen på nært hold.

Trinn 3

Husk alltid at du lærer å forsvare deg, ikke å angripe. Hvis det ikke er noe faktum for angrep, er det umulig å bruke de lærte teknikkene.

Trinn 4

For å lære deg selvforsvarsteknikker, velg en partner for deg selv, eller organiser en hel gruppe (4 - 6 personer). Bestem den eksakte tiden for timene, med tanke på at en leksjon er 40 - 50 minutter. Trener 2 til 3 ganger i uken. I begynnelsen av hver leksjon kreves det en generell oppvarming (8-10 minutter), hvoretter deles i par. Du må jobbe på en kompleks måte: i hvert par foretar "angriperen" et betinget angrep flere ganger på rad. "Forsvareren" finpusser den innlærte selvforsvarsteknikken. Bytt deretter rolle. Gjenta dette til teknikken er sikret og perfeksjonert.

Trinn 5

Lær teknikker uten motstand. Bevegelsene skal være jevne, uten rykk, og i begynnelsen av studien skal de demonteres skjematisk. Ved de første smertefulle opplevelsene, bør du gi et betinget signal, og motstanderen skal løsne grepet. Husk å trene regelmessig.