Hvordan Var Kampen Russland-Tsjekkia På EM

En stor seier over de tsjekkiske fotballspillerne helt i begynnelsen av turneringen tillot fansen til laget å stole på den vellykkede prestasjonen til det russiske landslaget i Euro 2012. Dessverre var ikke disse håpet skjebne.

Hvordan var kampen Russland-Tsjekkia på EM 2012

I begynnelsen av kampen så de tsjekkiske landslagsspillerne mer aktive ut enn våre spillere, hadde mer ballbesittelse og presset da den gikk tapt. Men snart konsentrerte russerne seg, gjennomførte et godt angrep, som endte i hjørnespark. Fra det øyeblikket gikk initiativet til anklagene til Dick Advocaat.

Vendepunktet for hele kampen var episoden i det 16. minutt. Dzagoev snappet opp ballen midt i feltet, gikk elegant forbi de tsjekkiske spillerne og passet til høyre flanke til angriperen Kerzhakov. Alexander traff straks motstanderens mål. Sportsprosjektilet traff tverrliggeren og spratt på Alan, som flyttet til sekstenmeteren i tide. Cech ble tvunget til å ta ballen ut av sitt eget mål, stillingen var 1: 0.

Etter denne episoden fikk spillerne våre muligheten til å spille mer på kontringer, for å bryte inn i frisoner på motstanderens banehalvdel. Roman Shirokov benyttet seg godt av dette etter Arshavins overgang, og satte sluttresultatet for første omgang i det 25. minutt av møtet - 2: 0.

Begynnelsen av andre omgang minnet om de første minuttene av kampen - tsjekkerne var mer aktive, men nå var dette allerede påkrevd i løpet av møtet. Fotballspillerne til det russiske landslaget presset mot målet sitt, som ble dyktig brukt av motstanderen. Fjernoverføring av ballen forlot Malafeev nesten alene med Vaclav Pilarzh, som ikke gikk glipp av sjansen til å score et mål. Stillingen ble 2: 1, den komfortable fordelen til russerne forsvant, og det tsjekkiske landslaget ble inspirert.

Nærmere kampens siste kvartal begynte spillerne fra begge lag å bli slitne. Det tsjekkiske landslaget, etter å ha oppnådd noe mer, bremset opp. I tillegg gjettet Dick Advocaat riktig med en erstatning, og sluppet Pavlyuchenko i stedet for Kerzhakov. Snart ble Roman forfatter av en assistanse for Dzagoev, som scoret en dobbel.

Tre minutter senere klarte Pavlyuchenko å markere seg, takket være individuelle handlinger, og scoret et vakkert mål. I det 85. minutt ble det gjort en ny endring som gjorde det mulig for Kokorin å komme inn i feltet. Stillingen 4: 1 reflekterte fullstendig maktbalansen på fotballbanen.