Ishockey-VM 2019: Anmeldelse Av Kampen Sveits - Russland

I de to siste rundene av gruppespillet på Ishockey-verdensmesterskapet i Slovakia, måtte det russiske landslaget spille med seriøse rivaler. I henhold til turneringsbestemmelsene møtte Ilya Vorobyovs anklager den 19. mai det sveitsiske landslaget, et lag som hadde fire seire på fem møter.

Ishockey-VM 2019: anmeldelse av kampen Sveits - Russland

Det sveitsiske landslaget tok med seg en verdig tropp til verdensmesterskapet i hockey i Slovakia. Alle lederne av landslaget, frigjort fra sine klubber i NHL, sluttet seg til europeiske rekker. Minst to sveitsiske femmere representerte en formidabel styrke.

Begynnelsen på møtet forble hos russerne. Allerede i sitt første skift tjente de sveitsiske hockeyspillerne et mindretall, men den "røde bilen" klarte ikke å realisere den numeriske fordelen. Etter det fortsatte russerne å spille aktivt, takket være at sveitserne hadde problemer med å komme seg ut av sonen sin. På 4. minutt av møtet tok Dmitry Orlov et solo løp mot målet til det sveitsiske landslaget, men han klarte ikke å score. En slik aktiv handling fra forsvareren gikk ikke uten å etterlate seg spor - spissen av "Chicago" Artem Anisimov avsluttet pucken i portene til Ginoni. Russland tok ledelsen 1: 0.

Etter målet økte russernes territoriale og spillende fordel, men publikum så ikke den andre pucken i den første perioden. Først i andre halvdel av de tjue minuttene begynte sveitserne å angripe porten til Alexander Georgiev.

Den siste delen av perioden kunne det sveitsiske landslaget sette seg inn i en eiendel, noe som ble tilrettelagt av to flyttinger fra russerne. Til tross for de farlige kastene fra kampens nominelle verter, forble portene til det russiske laget intakte til sirenen for pausen.

Laget startet den andre perioden med et firespillerspill. Sveitsernes numeriske fordel holdt ikke lenge og førte ikke til farlige angrep. Imidlertid gikk anklagene til Ilya Vorobyov snart igjen. Det numeriske flertallet av sveitserne var skarpe, men New York Rangers-keeperen fortsatte å holde målet intakt. Kanskje Alexander Georgiev var den beste spilleren på det russiske landslaget i andre periode. Den unge keeperen reddet det russiske landslaget flere ganger fra et uunngåelig mål.

I det 7. minutt endret stillingen på resultattavlen seg fortsatt. For innenlandske fans var dette gledelig, fordi Nikita Kucherov, med overføringen av sin venn Nikita Gusev, traff portene til Ginoni, og fikk dermed sitt personlige trettende poeng i turneringen på mål + pasningssystemet.

Andre halvdel av perioden gikk i tokantede angrep, men poengsummen endret seg ikke. Sveitserne lå bak 0: 2. På slutten av perioden begynte lidenskapene å koke. Lagene fikk en gjensidig fjerning for uhøflighet, noe som førte til spillet i ufullstendige, men like komposisjoner i begynnelsen av de siste tjue minuttene.

Det russiske laget tilbrakte den tredje perioden pent, med tanke på eget mål. Det var relativt færre sjanser ved portene til Georgiev og Ginoni enn i de første segmentene av møtet. Russerne hadde en spillfordel, de var mer sannsynlig å skyte på mål. Nikita Gusev bommet på en sjanse til å score med en stor sjanse. Kastet av Las Vegas-spissen ble reflektert av baren. 5 minutter før kampslutt ga Toronto Maple Leafs-forsvarer Nikita Zaitsev en utmerket pasning til Artyom Anisimov, hvorpå midtforsvaret omdirigerte runden til Nikita Kucherov. Tampa-spissen gikk en mot en med keeperen og var nøyaktig. Dette målet var det siste i kampen.

Russerne brukte de siste fire minuttene av møtet i mindretall (de gikk av med pensjon to ganger). Sveitseren skiftet keeper for den sjette feltspilleren, men de klarte ikke å score. I de siste sekundene av kampen spilte baren for innenlandske hockeyspillere.

Sluttresultatet i konfrontasjonen er 3: 0 til fordel for det russiske landslaget. Dette resultatet tillot russerne å holde seg på toppen av gruppe B-tabellen.