FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen England - Italia

Det brasilianske verdensmesterskapet får gradvis fart. I gruppe D fant et av de mest etterlengtede møtene på den innledende fasen sted 14. juni - England spilte mot Italia. I den brasilianske byen Manus på Amazonia stadion kunne tilskuere se kampen om fotballtitanene.

anglia_italia

Første omgang begynte sakte. Kanskje dette skyldtes den uutholdelige varmen som hersket i Manus. Italienerne kontrollerte ballen litt mer, og britene sjekket den italienske keeperen Sirigu med langskudd.

Andrea Pirlo var solist i midten av banen. Det var nok for denne mannen å ikke engang ta på ballen for å gjøre det første målet. I det 35. minutt etter hjørnet savnet maestro Pirlo ballen så lurt at britene ikke umiddelbart skjønte hvordan omgangen havnet i mål etter Marchisios mest nøyaktige skudd fra utenfor sekstenmeteren. 1 - 0 Italia tok ledelsen.

I kort tid feiret fansen av de fire ganger verdensmesterskapets vinnere suksessen. Allerede i det 37. minutt utførte forfedrene til fotball et genialt raskt angrep. Bare noen få pasninger, og Sturridge skyter Sirigu - stillingen blir 1 - 1. Spillet begynte gradvis å få fart. Ferdigheten til spillerne fra begge lag demonstrerte det generelle nivået til gigantene i verdensfotballen.

På slutten av omgangen savnet italienerne en god sjanse til å treffe porten til britene. “Supermario” kastet lurt Hart, men forsvareren klarerte ballen fra nettet. Etter å ha spilt hjørnet, traff Kandreva målstolpen til britene. Første omgang endte med et slikt angrep.

Andre halvdel av møtet begynte med angrepene fra britene. Men i det 50. minutt ble de støtende impulser fra grunnleggerne av fotball avkjølt av Mario Balotelli. Kandreva taklet den engelske forsvarsspilleren og ga en fantastisk servering til lengre stolpe, der Balotelli sendte ballen i mål med hodet. 2 - 1 ble tatt av italienerne.

Andre halvdel av halvdelen ble brukt i angrepene fra England-landslaget. Spillerne til Squadra Azura tenkte ikke engang på angrepet. Italienerne holdt ut, og de gjorde det på en måte som kanskje ingen andre i verden kan gjøre. Flere ganger reddet Sirigu Italia etter farlige streik, men det var ikke nødvendig å snakke om supermåløyeblikk ved portene til verdensmestrene fire ganger.

I den fortettede tiden økte Andrea Pirlo nesten scoringen, men det fantastiske frisparket hans traff tverrliggeren.

Dommerens fløyte noterte det vanskeligste seieren til det italienske landslaget 2 - 1 over en formidabel motstander. Nå må britene slå Uruguay i andre runde, noe som i seg selv også ser ut til å være den vanskeligste oppgaven. Squadra azura sammenlignes på poeng med Costa Rica og hever seg til toppen av verdensgruppens dødsgruppe.