1/8 Verdenscupfinaler 2014: Hvordan Var Spillet Tyskland - Algerie

Den sjette kampen i 1/8 finalen i FIFA World Cup fant sted 30. juni i byen Porto Alegre. Mer enn 40.000 fans på tribunen var vitne til møtet mellom Tyskland og Algerie.

1/8 verdenscupfinaler 2014: hvordan var spillet Tyskland - Algerie

Det tyske laget ble ansett som favoritt i dette paret, men tyskerne brukte hele første omgang tydeligvis ikke på sitt nivå. Kampens tempo var høyt, og de afrikanske fotballspillerne prøvde å ikke være dårligere enn de tyske spillerne, hverken når det gjelder organiseringen av spillet, eller i dyktighet eller i skarpe angrep. Det skal innrømmes at algererne i første halvdel av møtet, særlig i begynnelsen av kampen, angrep noe skarpere. Det var påfallende at den tyske keeperen Neuer var veldig nervøs. Han gjorde flere uberettigede feil.

Tyskerne klarte å skape et virkelig farlig øyeblikk på slutten av omgangen. Kros skjøt farlig fra utenfor sekstenmeteren, men keeperen reddet Algerie, men Götze kunne score det første målet i kampen etter avslutning. Men dette skjedde heller ikke, siden Mboli igjen reddet målet sitt.

Første omgang endte uavgjort. Samtidig så det algeriske laget veldig godt ut og prøvde å ikke være dårligere enn tyskerne på noe som helst.

I andre halvdel av møtet la Tyskland til. Farlige øyeblikk begynte å dukke opp ved portene til afrikanerne. Müller, Lam, Schweinsteiger hadde bemerkelsesverdige sjanser. Imidlertid tok Mboli motet og gjorde mange store redninger. I frontlinjen gjorde de afrikanske fotballspillerne lite - i andre omgang var Tysklands fordel betydelig. Men poengsummen på resultattavlen endret seg ikke før slutten av ordinær tid - 0 - 0.

I ekstraomgang fortsatte tyskerne å trykke på motstanderens mål. Hva Levs avdelinger ikke kunne gjøre på 90 minutter, ga de ut allerede i det 92. minutt. Spiss Schürrle omgjorde det flankerende innlegget til et mål. Tyskland ledet 1 - 0.

Etter den innrømmede ballen hadde ikke de algeriske spillerne muligheten til å hente seg tilbake, ettersom tyskerne fortsatte sitt angrep. Som et resultat, i det 119. minutt, scoret Ozil det andre målet, som gjorde det mulig å fjerne alle spørsmål om vinneren av møtet.

Imidlertid forlot spillerne i Algerie ikke banen uten mål. Allerede i den kondenserte tiden på overtid, gjenvunnet Abdelmumen Jabu ett mål, men dette var ikke nok for afrikanerne.

Den endelige poengsummen på møtet er 2 - 1 til fordel for Tyskland. Franskmennene venter allerede på tyskerne i kvartfinalen, og spillerne i Algerie forlater verdensmesterskapet i fotball med en følelse av stolthet for landet sitt.