FIFA Verdenscup Kvartfinale: Argentina - Belgia

5. juli, i hovedstaden i Brasil, fant den tredje kampen i kvartfinalen av verdensmesterskapet i fotball sted. Landslagene i Argentina og Belgia entret banen på stadion i Brasilia.

2014 FIFA verdenscup kvartfinale: Argentina - Belgia

Spillet startet med angrep fra argentinerne. Søramerikanske fotballspillere fra de første minuttene demonstrerte press og lyst til å spille raskt. Resultatet var et tidlig mål. I det 8. minutt tok Higuain ballen tilbake fra belgieren og traff målet med første berøring. Ballen traff akkurat det lengste hjørnet, og tallene 1 - 0 lyste opp på resultattavlen.

Etter at målet var scoret prøvde argentinerne å spille det første nummeret på en stund, men de skapte ikke noe farlig ved portene til europeerne. Andre halvdel av åpningshalvdelen var allerede et annet Argentina. Sør-amerikanere begynte å spille fotball som var uvanlig for dem (for rasjonell og inexpressive). Kontoen passet argentinerne, og derfor ga søramerikanerne opp initiativet. Dette hjalp imidlertid ikke Belgia å skape fare ved Romeros porter. Du kan bare huske ett skudd på målet til argentinerne fra en gjennomsnittlig avstand. Det må opplyses at etter at argentinerne ga opp initiativet, ble fotball treg, kjedelig og uinteressant for en nøytral fan.

Første omgang endte med 1 - 0 ledelse av Argentina.

I begynnelsen av andre halvdel av møtet merket man ikke Belgias ønske om å demonstrere lys, angripende fotball. Kanskje europeerne rett og slett ikke fikk lov til det. Samtidig fortsatte argentinerne å spille nesten til fots, uten å skape scoringsjanser ved portene til europeerne. Alt var veldig pragmatisk fra begge lag.

En av de farlige øyeblikkene ved porten til søramerikanerne er Fellainis heading etter en pasning fra venstre flanke. Imidlertid bommet ballen på målet. Den klissete fotballen varte til rundt 80 minutter. Først på slutten av kampen, gjennomførte europeerne et syn på å storme porten til sør-amerikanerne. Men i stedet for å skape en målscorende situasjon ved fiendens mål, savnet europeerne nesten sitt eget. Allerede i den fortettede tiden gikk Messi en mot en med den belgiske keeperen, men oppfylte klønete øyeblikket og ga det belgiske laget en siste sjanse. I det siste angrepet kunne europeerne ha nytte av seg selv, men Lukakus farlige kryss ble avbrutt..

Sluttresultatet for møtet 1 - 0 i Argentinas favør fører sør-amerikanerne til semifinalen for vinneren av paret Nederland - Costa Rica. Messis team viste igjen en svak prestasjon, selv om resultatet ble oppnådd. I begge sluttspillkampene klarte argentinerne knapt å score to mål, så fansen til latinamerikanerne håper at laget vil legge til flere, fordi det er nødvendig å vinne verdensmesterskapet i fotball.