America's Cup 2016: Gjennomgang Av Kampen Colombia - Paraguay

Colombianerne er blant favorittene i det amerikanske fotballmesterskapet i 2016. I andre runde av gruppespillet i kvartett A ble dette laget motarbeidet av et annet søramerikansk lag - Paraguay.

America's Cup 2016: gjennomgang av kampen Colombia - Paraguay

De viktigste nyhetene for fansen av det colombianske landslaget før kampen var tilstedeværelsen av kapteinen og laglederen James Rodriguez i startoppstillingen. Det var denne spilleren til Real Madrid med sine handlinger som til slutt påvirket poengsummen på resultattavlen.

Colombianerne startet møtet mer aktivt. Som et resultat så publikum et tidlig mål. På 12 minutter tok James Rodriguez et hjørnespark fra høyre flanke av angrepet. Milan-spissen Carlos Bacca reagerte på overføringen og slo uimotståelig under tverrliggeren fra linjen til keeperområdet. Denne ballen var den første i turneringen for den colombianske spissen.

I kampens 30. minutt doblet colombianerne ledelsen. James Rodriguez har nå sendt ballen inn i det paraguayanske landslagets mål, og tvinger nettet til å flagre i det ytterste hjørnet av målet. Colombias landslag tok trygt ledelsen 2: 0. Etter det prøvde Paraguayanerne på en eller annen måte å forbedre sitt spill i angrep, men fra scoringssjansene i første halvdel av møtet er det bare Dario Lescans frispark som kan skilles. Colombiansk keeper Ospina i elegant stil reflekterte ballen i tverrliggeren.

I andre omgang demonstrerte den colombianske keeperen nok en gang underverkene ved å redde målet hans. Ospina gjorde en av de vakreste mesterskapssparingene for øyeblikket. I det 62. minutt sendte Paulo Da Silva, etter et hjørnespark, ballen i øverste hjørne, men keeperen, som strakte seg ut i full høyde, klarte å få skallet.

Paraguayerne forlot ikke banen uten mål. I det 71. minutt sendte Victor Ayala ballen til topp ni av det colombianske målet med et smart langskudd. Dette målet er fortsatt et virkelig høydepunkt i turneringen.

Flere lag kunne ikke skille seg ut i kampen, selv om Edwin Cardona (Colombia) hadde et strålende øyeblikk til å score - Paraguay ble reddet av stolpen.

Den endelige seieren til Colombia 2: 1 gjør at dette laget kan score seks poeng etter to kamper og med selvsikkerhet lede i gruppe A. Paraguayere etter to møter har bare ett poeng i aktiva.