FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Ecuador - Frankrike

25. juni spilte det franske landslaget sin siste kamp i gruppespillet på FIFA verdensmesterskap. Europas rival i kvartett E var spillerne til det ecuadorianske laget.

2014 FIFA World Cup: hvordan var kampen Ecuador - Frankrike

Ecuadors sbona trengte seier eller uavgjort for håpet om å fortsette kampen i sluttspillet. Samtidig måtte søramerikanerne håpe på et gunstig utfall av parallellkampen mellom Sveits og Honduras. Franskmennene, etter å ha løst problemet med å nå neste etappe i verdenscupen, la på banen langt fra startoppstillingen. Kanskje dette var årsaken til det noe falmede spillet til europeerne.

Første omgang var kjedelig. Lagene skapte få farlige øyeblikk. Det må innrømmes at franskmennene var overlegne motstanderne i prosentandel av ballbesittelse, men dette ga ikke Didier Deschamps 'lag noe. Ecuadorianerne forsøkte noen ganger å raskt motangripe.

Fra første omgang kan du bare huske to farlige øyeblikk ved motstandernes mål. Først sparket Pogba farlig med hodet etter et hjørne, men den ecuadorianske keeperen reddet laget sitt, som gjenspeiler slaget. Ecuadorianere i et av angrepene etter flankekapellet forstyrret Frankrikes keeper, men selv da havnet ikke ballen i mål. Den ecuadorianske spilleren lukket pasningen med hodet, men publikum så aldri målet.

I andre omgang husker jeg fjerningen av den ecuadorianske kapteinen Antonio Valencia i det 50. minutt. Men allerede før det, rett etter starten av omgangen, kunne franskmennene ha scoret, men stolpen spilte for den søramerikanske keeperen.

Etter å ha fått en fordel begynte det europeiske laget å angripe med store krefter, men dette førte ikke til publikum glede fra målene de så.

Resultatet av møtet er 0 - 0. Disse tallene på resultattavlen gjenspeiler fullt ut detaljene i kampen, der tilskuerne på stadion i Rio de Janeiro så få vakre angrep av høy kvalitet.

Franskmennene tar førsteplassen i gruppe E med syv poeng, og Ecuador er på vei hjem da Sveits vant sin kamp mot Honduras.