VM Om Fotball: Hvordan Var Kampen Honduras - Ecuador

20. juni, ved verdensmesterskapet i Brasil, fant kampene i andre runde sted i gruppe E. Den siste kampen på dagen var et møte mellom landslagene i Honduras og Ecuador. Begge lag trengte en seier for å fortsette kampen for å gå videre til sluttspillet.

VM 2014 om fotball: hvordan var kampen Honduras - Ecuador

Landslagene i Ecuador og Honduras tapte de første kampene i sin gruppe. I andre runde møtte taperne hverandre. Spillet begynte livlig. Begge lagene prøvde å holde seg midt i feltet, passerte raskt midtlinjen, brukte langdistansepasninger.

Første sjanse i kampen ble savnet av spillerne i Ecuador. Valencia kunne ikke komme i mål fra den mest fordelaktige situasjonen. Den ecuadorianske spilleren falt nesten en mot en med keeperen. Og så fungerte den velkjente loven - Honduras scoret sitt eget mål. I det 31. minutt, etter å ha mottatt en strålende pasning, brøt Carlo Costley seg mot porten og skjøt uimotståelig. Representanter for Mellom-Amerika ledet 1 - 0. Sør-amerikanerne klarte imidlertid raskt å hente tilbake. Enner Valencia stengte pasningen på lengre stolpe og sendte ballen i mål i en glidende takling. Denne hendelsen skjedde allerede i det 34. minutt.

Lagene avsluttet første omgang med lik poengsum.

Andre halvdel av møtet var også anspent. Begge lagene ga ikke muligheten til å prøve lykken ved feil gate. Lykken smilte imidlertid til søramerikaneren. Enner Valencia scoret en dobbel på 65 minutter. Etter å ha serveret fra dødballet sendte Enner ballen med hodet til målnettet til Honduras.

Kampen endte med en minimal fordel av Ecuador (2 - 1). Nå vinner søramerikanerne de tre første poengene i turneringen og blir sammenlignet med det sveitsiske landslaget i denne indikatoren.