VM Om Fotball: Hvordan Var Kampen Sør-Korea - Algerie

22. juni, i kvartett N, som en del av andre runde av verdensmesterskapet i fotball i Brasil, møttes rivalene til det russiske landslaget i gruppen. Landslagene i Sør-Korea og Algerie kom inn på banen til stadion i Porto Alegre.

VM 2014 om fotball: hvordan var kampen Sør-Korea - Algerie

Få av fotballekspertene kunne ha forestilt seg en slik utvikling i kampen. Dette spillet brakte mange positive følelser til en nøytral fan, så vel som en elsker av russisk fotball.

I første omgang så seerne det fantastiske algeriske laget og det motbydelige Sør-Korea-laget. Det var en følelse av at det afrikanske laget var flere ganger bedre enn sine rivaler når det gjelder nivået på organisasjonen av spillet. På det 26. minutt av møtet, etter en bekreftet pasning fra dybdeskarpheten, brøt den algeriske Islam Slimani gjennom til koreanernes mål og åpnet scoringen i kampen. For Algerie var denne hendelsen allerede den andre i turneringen, som i seg selv er en høytid for afrikanere. I den første kampen med Belgia var det det algeriske laget som åpnet poengsummen.

Noen minutter senere, etter et hjørnespark, doblet afrikanerne ledelsen. I det 28. minutt scoret Rafik Halish. Det afrikanske laget ledet 2 - 0.

Det skal bemerkes at koreanerne gjorde mange feil i første omgang. Asiaterne holdt ikke ballen i det hele tatt, det var unøyaktige pasninger på deres banehalvdel. Alt dette førte allerede de første 45 minuttene og til det tredje innrømmede målet. Abdelmumen Jabu opprører asiaterne på 38 minutter igjen. Mot slutten av omgangen er koreanerne beseiret. De er deprimerte og overveldede. Tilskuere ser et helt annet Korea, som de er vant til, og det algeriske laget har vist seg å være uvanlig sterkt.

Første omgang endte med en score på 3 - 0 til afrikanerne.

Koreanerne kom inn i andre halvdel av møtet med et helt annet team. Det var en følelse av at lagene hadde byttet roller - nå kunne ikke de afrikanske spillerne meningsfullt krysse midt på banen, og koreanerne presset på motstanderens mål. Resultatet ble et mål fra koreanerne i det 50. minutt. Song Heung Min markerte seg.

Denne suksessen inspirerte asiaterne. De hadde noen flere sjanser til å score, men klarte å gå glipp av en kontring, der algerierne igjen markerte seg. På 62 minutter sender Yasin Brahimi, etter en serie med korte, nøyaktige pasninger fra utenfor sekstenmeteren, ballen i porten til det sørkoreanske landslaget, og gjenoppretter gapet til tre mål. 4 - 1 - slike tall vil lyse opp på resultattavlen for stadion. Men dette var ikke alle målene i spillet.

Koreanerne scoret igjen. På 72 minutter reduserer Gu Ja Chol igjen gapet mellom konkurrentene. 4 - 2 foran Algerie. I den gjenværende tiden prøvde koreanerne å score mer, skapte farlige øyeblikk ved portene til afrikanerne, men kampen endte med en fordel med Algerie med to mål.

Det endelige resultatet av møtet er 4 - 2 til fordel for Algerie. Samtidig skal det nevnes at alle lag fra gruppe H beholder sjansene sine for å fortsette kampen i sluttspilletappen i turneringen.