Copa America 2016: Anmeldelse Av Kampen Brasil - Haiti

Det brasilianske landslaget på Copa America 2016 startet turneringen med et målløst trekk. I andre runde ble de fem ganger verdensmestrene motarbeidet av Haiti-landslaget.

Copa America 2016: anmeldelse av kampen Brasil - Haiti

Før kampen startet, var det få som kunne forestille seg at det sør-amerikanske teamet med tittelen ville oppleve noen problemer med den klare outsideren til Haiti-landslaget. Det var ingen sensasjon på fotballbanen. Brasilianerne hadde en full fordel i alle aspekter av spillet. I løpet av kampen gjorde de gulblå 20 skudd på mål, hvorav 13 var på mål. Haitierne kunne svare med ni streiker (fire nådde målet). Fordelen i besittelse ved møteslutt var 65% til 35% til fordel for søramerikanerne.

Brasilianerne startet som forventet aktivt. I det 14. minutt åpnet Filipe Coutinho scoringen med et spark fra frisparklinjen. Han doblet også brasilianernes fordel i det 29. minutt etter Jonas sin assistanse. Etter ytterligere seks minutter brakte brasilianerne scoren til en ødeleggende. Forsvarer av Barcelona og det brasilianske landslaget Dani Alves hang i straffefeltet, og Renato Augusto kjørte ballen under tverrliggeren. Første omgang endte med 3-0-seier for Brasil.

Andre halvdel av møtet ble mer produktivt. I det 59. minutt brakte Gabrielle og åtte minutter senere scoringen til et usømmelig - 5: 0 til fordel for brasilianerne. Etter å ha sluppet inn det femte målet klarte haitierne å trykke favorittenes mål. James Markelin i det 70. minutt traff porten til Alisson.

På slutten av kampen klarte brasilianerne å irritere haitierne to ganger til. I det 86. minutt scoret Renato Augusto en dobbel, og allerede i stopptid ble det første hat-tricket i turneringen organisert av Filipe Coutinho.

Sluttresultatet i kampen 7: 1 til fordel for Brasil tillater den gulblå å score fire poeng etter to kamper. Team Haiti sitter igjen med null i poenglinjen og faller til siste plass i gruppe B.