Copa America 2016: Anmeldelse Av Kampen Uruguay - Venezuela

10. juni var Philadelphia vertskap for en kamp i andre runde av gruppespillet i kvartett C. Tilskuere var vitne til kampen mellom landene i Uruguay og Venezuela.

Copa America 2016: anmeldelse av kampen Uruguay - Venezuela

Uruguayerne, som med rette betraktes som en av favorittene til det amerikanske mesterskapet 2016, hadde en uforståelig første kamp i kvartett C. Etter å ha tapt mot det meksikanske landslaget, satte Uruguay spørsmålstegn ved utgangen fra gruppen til sluttspilletappen. Dette nødvendiggjorde seieren til de to ganger verdensmestrene i andre runde-kampen.

Kampen Uruguay - Venezuela begynte med en liten fordel av favorittene, men det var ingen åpenbare scoringsituasjoner ved Venezuela-målet. Vi kan bare trekke frem sjansen for Edinson Cavani i det 15. minutt. PSG-spissen hadde en sjanse til å skyte i mål fra midten av sekstenmeteren, men bommet på ballen. I første omgang manglet uruguayanernes angrep fullført. Til tross for ballbesittelsen så Celestes landslag veldig kaotisk ut i frontlinjen.

Det venezuelanske landslaget tilbød de uruguayanske kontringene, og i det 36. minutt tok de til og med ledelsen i kampen. Solomon Rondon markerte seg. Tidligere Zenit St. Petersburg-spiller avsluttet ballen i Uruguays nett etter at keeper Musler nesten skjøt et prosjektil bak ørene fra en flankestrek fra førti meter. Fernando flyttet ballen til tverrliggeren, men da han avsluttet ballen, kunne han ikke hjelpe laget sitt med noe. Venezuela tok ledelsen 1: 0.

Uruguay-landslaget startet andre omgang mer aktivt. I det 54. minutt hadde Suani-spissen en sjanse til å utligne. Etter å ha arkivert et hjørne fikk spissen muligheten til å treffe målet fra hjørnet av keeperens hjørne, men slaget falt over linjen.

Det venezuelanske landslaget spilte hele andre omgang på kontringer, hvorav noen scoret mål. I det 68. minutt gikk Peneranda en-mot-en med Muslera. Den uruguayanske keeperen forlot laget sitt i spillet, og reflekterte angriperen.

På stoppetid savnet Edinson Cavani to fantastiske utligningsmuligheter. Først slo spissen uten motstand forbi hjørnet av målet fra straffemerket, og så fra nær hold kunne han ikke stikke ballen i mål.

I siste stoppminutt gikk keeperen til uruguayanerne Muslera inn i motstanderens straffefelt for corner. Publikum så ikke det aksentuerte sparket fra Celeste-spillerne, og venezuelanerne flyktet til et tomt nett, men etter sparket rullet ballen aldri i mål.

Kampens siste fløyte registrerte seieren til det venezuelanske landslaget med en score på 1: 0. Dette resultatet førte vinnerne til sluttspilletappen, og det uruguayanske laget mistet alle sjanser for å fortsette å kjempe om det prestisjetunge trofeet.