Copa America 2016: Anmeldelse Av Kampen Brasil - Peru

Det brasilianske landslaget kunne løse problemet med å nå America's Cup-sluttspillet i kampen i den siste runden i gruppe B. Motstanderne til favorittene var fotballspillerne fra Peru.

Bilde
Bilde

Avhengig av resultatet av Brasil-Peru-kampen, kunne de fem ganger verdensmestrene enten ta førsteplassen i kvartett B eller til og med være igjen uten sjanse til å konkurrere om America's Cup. De trengte å vinne kampen for å sikre ledelsen i gruppen.

Brasilianernes ønske om å vinne begynte å bli kjent fra de aller første minuttene. Teamet angrep peruernes port skarpt, spillerne påførte mange slag fra middels og lang avstand. Philippe Luis, Gabriel, Willian presset farlig mot målet til Peru-landslaget, men keeperen reddet landslaget hans. Etter sine imponerende redninger ble keeperen til de peruanske Galese tydeligvis lagt merke til av lederne for europeiske klubber.

Landslaget til Peru i første omgang ble ikke husket av noe. Kanskje var hovedepisoden i første halvdel av møtet dommerens feil, som i de siste minuttene av omgangen ikke tildelte et straffespark til brasilianernes mål. Dommeren i møtet og i andre omgang gjorde et produktivt tilsyn, men etter de første førtifem minuttene brente resultattavlen null.

De peruanske spillerne startet andre halvdel av møtet litt mer aktivt. I det 49. minutt kunne Christian Cueva ha implementert en standard nær det brasilianske straffområdet, men keeper Alison parerte ballen i nærmeste hjørne.

Episoden i det 75. minutt sjokkerte hele Brasil. Raul Ruidiaz scoret ballen i målet til brasilianerne med en håndpasning fra Andy Paul. Ingen av kampens dommere la imidlertid merke til et åpenbart håndspill, og hodedommeren pekte trygt på midten. Peru-landslaget tok ledelsen 1: 0.

Fram til slutten av møtet gjorde brasilianerne forsøk på å hente tilbake, men ønsket resultat ble ikke oppnådd. Det brasilianske landslaget tapte 0: 1. Til tross for den statistiske fordelen i besittelse og streik (peruerne slo bare to skudd på mål) klarte ikke det brasilianske landslaget å beseire de kompromissløse peruere. Resultatet av dette nederlaget var tredjeplassen i gruppe B. Peruanerne, med syv poeng, ble de første i den navngitte kvartetten.

Prestasjonen til det brasilianske landslaget på Copa America 2016 fra alle posisjoner kan betraktes som en fiasko. Et feilaktig scoret mål fra det peruanske landslaget mot dem påvirket ikke det blekne spillet til de “gule” i turneringen. Selv i kampen med Ecuador var det mange problemer med organiseringen av spillet. Som et resultat går Brasil hjem i vanære.