Copa America 2016: Anmeldelse Av Kampen Jamaica - Venezuela

Windy City of Chicago var vertskap for den første kampen i America's Cup-gruppespillet i 2016 i gruppe C. Landslagene på Jamaica og representanten for søramerikansk fotball, det venezuelanske laget, konkurrerte mot hverandre.

Copa America 2016: anmeldelse av kampen Jamaica - Venezuela

Spillet startet i et aktivt tempo. Begge lag prøvde å true motstanderens mål med raske angrep. Allerede i de første ti minuttene av møtet ble spillerne preget av skarpe angrep ved frontporten, der de jamaicanske spillerne var mer vellykkede. Først på 10. minutt skjøt Cleton Donaldson farlig fra hjørnet av sekstenmeteren, men den søramerikanske keeperen parerte slaget. Etter det ble venezuelanerne reddet av tverrliggeren etter et hjørnespark. Ji-Wojin Watson traff hodet, men ristet tverrliggeren.

Da virket den uforanderlige fotballregelen. De jamaicanske fotballspillerne, som ikke klarte å realisere sjansene sine, innrømmet. I det 15. minutt leverte Joseph Martinez et nøyaktig skudd fra utenfor sekstenmeteren. Venezuela tok ledelsen 1-0.

I det 23. minutt led Jamaica-landslaget personellstap. Rodolphe Austin ble utvist for et grovt brudd. Venezuelanerne kunne ikke innse sin numeriske fordel. Første halvdel av møtet ble avsluttet med en minimal fordel for søramerikanerne.

I det 49. minutt av andre halvdel av møtet savnet de jamaicanske fotballspillerne igjen en utmerket sjanse til å score. Michael Hector skjøt på mål, men denne gangen ble venezuelanerne reddet av stolpen.

Søramerikanske fotballspillere var i stand til å svare bare i det 71. minutt, da Angel Wilker etter et hjørneslag kastet ballen i hjørnet av målet. Den jamaicanske keeperen Blake spilte effektivt og effektivt - etter hoppet i hjørnet ble ballen avbøyd.

Frem til slutten av kampen endret ikke poengsummen på resultattavlen. Venezuelas landslag hadde mer kontroll over ballen i løpet av kampen, men motstanderne svarte med skarpe kontringer. Lagene slo tre skudd på motstanderens mål, antall vanlige skudd på mål var 14 mot 10 til fordel for det venezuelanske landslaget. Dermed scoret kampens nominelle gjester de tre første poengene i turneringen.