Claudia Schiffer Eller Cindy Crawford. Hvem Er Vekttapsprogrammet Det Beste?

Claudia Schiffer Eller Cindy Crawford. Hvem Er Vekttapsprogrammet Det Beste?
Claudia Schiffer Eller Cindy Crawford. Hvem Er Vekttapsprogrammet Det Beste?

Video: Claudia Schiffer Eller Cindy Crawford. Hvem Er Vekttapsprogrammet Det Beste?

Video: Claudia Schiffer Eller Cindy Crawford. Hvem Er Vekttapsprogrammet Det Beste?
Video: Cindy Crawford Shape Your Body Workout 1992 2024, Kan
Anonim

Det har lenge vært en uuttalt rivalisering mellom Cindy og Claudia. Hva er det beste treningsprogrammet for vekttap? Hva foreslår Cindy? Hvordan kan Claudia svare henne? La oss sammenligne to fantastiske treningsmetoder.

Claudia Schiffer eller Cindy Crawford. Hvem er vekttapsprogrammet det beste?
Claudia Schiffer eller Cindy Crawford. Hvem er vekttapsprogrammet det beste?

Hva vanlig

Claudia Schiffer tilbyr sin treningsøkt kalt Super Fitness. Dette er et kompleks av forskjellige øvelser rettet mot kroppsforming. Cindy Crawford tilbyr en metode for vekttap etter fødsel - "New Dimension" for unge mødre. Teknikken til begge kompleksene er ganske lik. I utgangspunktet er både der og der de samme øvelsene, deres forskjell er bare i de små tingene.

Ulempen med begge disse treningsøktene er at mer moderne vekttapsprogrammer allerede er utviklet, og selv om Cindy og Claudias treningsøkter fremdeles er veldig etterspurt, vil de være kjedelige for de "avanserte".

Hva er ulempene

Det kan ikke sies at treningsprogrammer fra disse to modellene ikke bidrar til vekttap. Men på en måte er de bare bra for de som trener hjemme. Av en eller annen grunn vil denne typen trening være farlig for nybegynnere. De viktigste ulempene:

- Begge kompleksene er fulle av lunger, knebøy, disse øvelsene kan være farlige for de som nettopp har begynt å drive med sport, så vel som for kvinner etter fødsel, siden det er lett å skade de fortsatt skjøre leddbåndene.

- Et stort antall Crawford-øvelser kan tilskrives styrke Pilates. For å utføre disse øvelsene riktig, må du føle musklene dine godt, så en nybegynner kan knapt gjøre det riktig. Derfor kan effekten ikke være særlig merkbar.

- På den annen side er noen øvelser veldig enkle, og de passer neppe til "avanserte". Veien ut er å øke vekten.

Hva er fordelene

Selvfølgelig har disse programmene sine fordeler. Crawford har minst fem øvelser fra fysioterapiøvelser som er veldig bra for korsryggen. Schiffer tilbyr også disse, men i mindre mengder. Disse øvelsene vil hjelpe de som har ryggproblemer, og de er også egnet for tidligere utdannede mennesker.

Hvis du under treningen ikke helt forstår hva den er til og ikke føler noen følelser i musklene, er det bedre å ikke gjenta denne øvelsen. Schiffer-komplekset er enklere og rimeligere, men ganske kjedelig. Det er dynamiske tøyningsøvelser som er farligere enn statisk tøying.

Claudia legger stor vekt på problemområder. Cindy tar også hensyn til mage, hofter, rumpe. Men for riktig utføring av øvelsene hennes, må det være god koordinering.

Oppsummert kan vi si at begge kompleksene har sine plusser og minus, det er ganske mulig å studere dem hjemme, men for dette er det verdt å gjøre noen justeringer av treningen.

Hvilke øvelser er bedre å fjerne fra Cindy Crawford-komplekset:

- traumatisk, der du føler at trening kan føre til skade, klem i nerven, skade;

- øvelser for brystmuskulaturen (for ammende).

Når det gjelder Claudia Schiffer-komplekset:

- fjern dynamiske angrep, dette gjelder overvektige kvinner og nybegynnere;

- utvalget av øvelser er magert, kjeder seg raskt.

Cindy har en god inndeling i perioder som øker belastningen; god trening fra fysioterapiøvelser. Claudia har en god klassisk studie av problemområder.

Det store pluss for disse to kjendisene er at de begge er mødre, og deres perfekte kropper inspirerer til atletisk ytelse.

Det er vanskelig å si hvilken av treningsøktene som er bedre og mer effektive. Uten å prøve selv er det umulig å trekke en entydig konklusjon for alle. Hver person har sin egen individuelle organisme, klar for visse belastninger.

Valget av et hjemmetreningsprogram bør være basert på dine egne følelser og fysiske helse og kondisjon. Hva kan man si med sikkerhet med tillit til at begge disse kompleksene passer for de som drømmer om å gå ned i vekt.

Anbefalt: