Hvordan Få En Knyttneve

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Knyttneve
Hvordan Få En Knyttneve

Video: Hvordan Få En Knyttneve

Video: Hvordan Få En Knyttneve
Video: Тренировка Крав Мага • Закончите бой за 3 секунды! 2024, April
Anonim

En sterk knyttneve er nødvendig for ethvert mannlig medlem av menneskeheten. Ingen vet hvordan en sen hjemkomst vil bli, og i dagslys kan det være nødvendig å beskytte interesser for å beskytte mot inngrep i eiendom eller mot fysisk vold, samt en direkte livsfare. Det er ikke så vanskelig å lage en knyttneve - øvelsene er enkle, den eneste forutsetningen er systematisk trening.

En sterk knyttneve er nødvendig for enhver representant for den mannlige halvdelen av menneskeheten
En sterk knyttneve er nødvendig for enhver representant for den mannlige halvdelen av menneskeheten

Det er nødvendig

  • - papirstabel
  • - håndleddet utvider

Bruksanvisning

Trinn 1

Gjør push-ups på knokene dine hver dag, hvil på et hardt underlag. Dette vil hjelpe til med den første klargjøringen av knokene for herding av beinmasse og forberede knyttneven til å refleksivt knytte seg til en posisjon for maksimal skade.

Steg 2

Bruk en håndutvidelse. En gummiring fungerer best og er det billigste verktøyet for å utvikle grepstyrke. Når knokene fungerer, bestemmer grepstyrken både kraften til å knytte knyttneve, og fraværet av skader under intensiv trening og praktisk bruk. Jo hardere du klemmer hånden, desto mindre skade gjøres på hånden, og jo mindre sannsynlig er det å skade beinene i falanger og leddbånd med sterke slag.

Trinn 3

Ta en pakke med papir eller en pakke med gamle aviser, tykkelsen på pakken skal være omtrent ti centimeter. Fest denne stabelen på veggen i en spesiell lomme. Øv på rette stanser på denne bunken, vekselvis mellom høyre og venstre hånd, arbeid med 90% av maksimal slagkraft, og fjern et ark hver dag.

Anbefalt: