Hvordan Gjøre Yoga

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Gjøre Yoga
Hvordan Gjøre Yoga

Video: Hvordan Gjøre Yoga

Video: Hvordan Gjøre Yoga
Video: Hvordan gjøre Restorativ Yoga hjemme 2024, April
Anonim

Populariteten til yoga over hele verden skyldes effektiviteten og tilgjengeligheten for hver person. Yogakurs er harmonisering av kropp og sjel. Du kan oppdage mulighetene for yoga på egen hånd og stupe inn i en verden av perfeksjon og ro.

Hvordan gjøre yoga
Hvordan gjøre yoga

Det er nødvendig

Joga matte

Bruksanvisning

Trinn 1

Yoga er en av de eldste lærdommene på jorden. Dette er ikke bare en filosofisk lære, det er også en sunn livsstil. Yoga undersøker perfeksjonen til en person i tre retninger - kropp, sjel, ånd. Styrking av kroppen er den mest populære yogapraksisen. Det strider ikke mot noen religion. Tross alt ønsker alle å være sunne, uavhengig av religion.

Steg 2

Du kan praktisere yoga alene, eller under veiledning av en instruktør i et treningssenter eller yogaskole.

Hvis du bestemmer deg for å lære det grunnleggende om yoga alene, trenger du: yogamatte, løse klær. Øv yoga barbeint for bedre grep og balanse. For leksjoner trenger du et videokurs med grunnleggende asanas (yogastillinger). Når du velger et videokurs, vær oppmerksom på at det er flere yogalærdommer. Forskjellen deres er i tilnærming og vanskelighetsgrader. For eksempel er Iyengar yoga egnet for nybegynnere på grunn av tilgjengeligheten av asanas. Power yoga er designet for "avanserte", der vektlegges mer på vanskeligheter med å utføre asanas.

Trinn 3

Uansett hvilken yoga du velger, bør hovedbetingelsen være din personlige positive holdning til klasser. Yoga skal ikke være fysisk sliten, selv om du har gjort en hodestøtte. Hvis du etter timene føler smertefulle opplevelser, betyr det at du bygger asanas inkonsekvent og feil.

Trinn 4

Yogakursen begynner med "solhilsen" (hvis du gjør om morgenen eller ettermiddagen) eller "månehilsen" om kvelden. Begynn å gjøre alle asanas fra enkle til komplekse. Ikke forsøk å vri deg umiddelbart til en utenkelig posisjon. Du vil bare skade deg selv. Nesten hver asana er en logisk fortsettelse av den andre. Da vil du selv ikke merke hvordan du havnet i en eller annen vanskelig posisjon. I yoga er det viktig å gjøre god muskelmasse, bygge pust, utholdenhet.

Trinn 5

Det er spesielle asanas som er nyttige for visse sykdommer. Imidlertid er det også begrensninger i yoga. Gravide kvinner, personer som har fått alvorlige skader (spesielt rygg) trenger å gjøre yoga bare under veiledning av en trener.

Anbefalt: