Hvordan Begynne å Gjøre Yoga

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Begynne å Gjøre Yoga
Hvordan Begynne å Gjøre Yoga

Video: Hvordan Begynne å Gjøre Yoga

Video: Hvordan Begynne å Gjøre Yoga
Video: Поднимите обвисшую грудь, осторожно ущипнув ее! 🥰Подтяжка на 3 см за 7 дней🎗Предотвратить рак груди 2024, April
Anonim

Yoga er den eldste indiske praksisen som kombinerer fysisk og åndelig perfeksjon. I dag er folk i forskjellige aldre og fysikk engasjert i yoga. Mange har kommet til yogaens verden for å forbedre sin sviktende helse eller gå ned i vekt, og bare en liten del leter etter fred i praksis og prøver å forstå det indre "jeg".

Yoga er en ekte glede
Yoga er en ekte glede

Bruksanvisning

Trinn 1

I dag tilbyr mange trenings- og yogasentre tjenester for å mestre denne gamle kunsten. Når du velger en yogalærer, må du i første omgang stole på tilbakemeldingene fra utøverne. Hvis du vil mestre den klassiske retningen av indisk yoga direkte, så velg et senter der det undervises i hatha yoga. Det er også mange andre typer yogisk praksis: kriya, kundalini, raja, etc. Men for nybegynnere er det bedre å begynne med å mestre hatha yoga. Den nåværende populære treningsretningen - yoga passer for folk som bare vil bli kvitt overflødig vekt.

Steg 2

Helt fra de første klassene bør en yogalærer snakke med deg om å rense kroppen. Velg metodene som fungerer for deg, start med de enkle og mestre gradvis de vanskeligere. Det er umulig å mestre yogiske metoder uten å kvitte seg med giftstoffer og giftstoffer som er samlet opp tidligere år. Mer presist, i fysiske termer, vil slagg ikke forstyrre deg i å utføre asanas, men endringer vil gradvis forekomme i kroppen med hvert organ, og forurensning kan forstyrre lysendringer og provosere inflammatoriske prosesser i kroppen.

Trinn 3

Ikke skynd deg med å mestre veldig vanskelige asanas umiddelbart, ikke bli motløs hvis mange ting ikke ordner seg. Konsentrer deg de første månedene om studiet av det grunnleggende komplekset av asanas, leddgymnastikk, yogisk pust, kriya (rensing av kroppen gjennom pust og fysiske metoder). Den gradvise studien av yoga vil føre kroppen din til en utmerket tilstand, og indre følelser vil overraske deg med funn hver dag.

Anbefalt: