Hvor Du Skal Begynne å Gjøre Kroppen Din

Hvor Du Skal Begynne å Gjøre Kroppen Din
Hvor Du Skal Begynne å Gjøre Kroppen Din

Video: Hvor Du Skal Begynne å Gjøre Kroppen Din

Video: Hvor Du Skal Begynne å Gjøre Kroppen Din
Video: Straffen | Drama | Caly Film | Norsk tekstet 2024, Mars
Anonim

Beslutningen om å melde seg på et treningsstudio kommer til så mange mennesker. De drømmer alle om å ha en kropp som er attraktiv for det motsatte kjønn. Men ikke mange tenker på behovet for en spesifikk handlingsplan - en strategi. En spontan fattet beslutning om å kjøpe et abonnement ender vanligvis ikke med noe. Ikke å se resultatene, gi deg fort opp, med henvisning til at kroppen deres ikke er utsatt for å få masse. Følg enkle grunnleggende regler for å unngå feilene deres.

Hvor du skal begynne å gjøre kroppen din
Hvor du skal begynne å gjøre kroppen din
image
image

Hvor skal jeg begynne? Det første trinnet i å tenke på fremtidige treningsøkter i treningsstudioet er å sørge for at kroppen din er i stand til å tåle fremtidige påkjenninger. Etter å ha konsultert med leger og sørget for at ingen kontraindikasjoner har blitt identifisert, kan du trygt utarbeide en individuell strategi.

Sportsdiett

Kosthold spiller en veldig viktig rolle i prosessen med å få muskelmasse. Din suksess vil avhenge 70% av ernæringen din. Så det er verdt å ta vare på å sette sammen et godt kosthold.

Viktige regler for et sportsdiett

1. Flere måltider. Den daglige mengden mat som forbrukes, bør økes ved å dele den opp i flere måltider. Dette vil gi blodet en kontinuerlig strøm av næringsstoffer. Hvis du prøver å overmanne den samme mengden mat i 3 måltider, vil dette være fylt med opphopning av fett, noe som vil være umulig å tape med et så høyt kalori diett.

2. Høyt kaloriinnhold. Velg matvarer med høyest kaloriinnhold, dette hjelper deg med å frigjøre magen fra unødvendig arbeid. Når du går opp i vekt, prøv å redusere mengden frukt i kostholdet ditt. På grunn av fiberen i dem, kan fordøyelsen forstyrres, og de fleste kalorier vil ikke bli absorbert.

3. Riktig forhold mellom næringsstoffer. Hoveddrivstoffet for enhver organisme er karbohydrater, og proteiner er byggesteinene i muskler. Dette betyr at mengden i forhold til andre stoffer bør være mye høyere enn med et vanlig, balansert kosthold. Raske karbohydrater, som fett, vil akkumuleres i fettcellene, og det vil være veldig vanskelig å bli kvitt dem.

4. Mer flytende. Med en slik intensitet av metabolske reaksjoner krever kroppen en stor mengde væske. Se opp for dehydrering og drikk regelmessig.

Loven om å få nyttig masse. Starten på veksten av muskelfibre begynner når mengden energi som absorberes av kroppen begynner å overstige mengden brukt energi. Men på grunn av det faktum at kroppen foretrekker balanse, vil det være nødvendig å stadig øke kaloriinnholdet i dietten opp til 100%.

Anbefalt: