Hvor Du Skal Begynne å Pumpe Pressen

Innholdsfortegnelse:

Hvor Du Skal Begynne å Pumpe Pressen
Hvor Du Skal Begynne å Pumpe Pressen

Video: Hvor Du Skal Begynne å Pumpe Pressen

Video: Hvor Du Skal Begynne å Pumpe Pressen
Video: Замена отопления в новостройке. Подключение. Опрессовка. #17 2024, April
Anonim

En vakker mage er drømmen til mange. For at magemusklene skal se bra ut, må du imidlertid ta en grundig titt på treningsprosessen. Spesielt må du vite hvor du skal begynne å pumpe pressen.

Hvor skal man begynne å pumpe pressen
Hvor skal man begynne å pumpe pressen

Generelt sett må du starte fysisk trening først etter at du har sjekket din egen helse. Det er alvorlige begrensninger, og noen idretter er svært utsatt for skade. For eksempel synes kroppsbygging å være en trygg sport, men de fleste idrettsutøvere har noen form for skade forårsaket av feil trening og treningsteknikk.

Forbereder kroppen

Først må du spore kroppens generelle nivå. Hvis du er overvektig, er det bedre å ikke pumpe pressen for nå. Gjør først isometriske øvelser for å kvitte deg med unødvendig fett, og så kan du begynne å trekke musklene. Slankere mennesker bør også evaluere deres fysiske evner. Hvis du ikke har vært involvert i sport på lenge, er det bedre å starte med aerobe og oppvarmingsøvelser.

Ellers vil kroppen din få enormt stress. Videre, hvis du umiddelbart starter seriøs trening, ignorerer teknikken og forberedende øvelser. Mørkere i øynene og alvorlige muskelsmerter i en uke er minst sannsynlig. Så løp i parken i noen dager, gjør enkle tøyningsøvelser, og last bare magemusklene lett.

De som er i god fysisk form vil også ha nytte av forberedelser. Gjør 50% av det planlagte programmet i løpet av uken, og bare fortsett deretter til basen. Du må forstå at i tillegg til fysisk ubehag, vil motivasjonen din også synke, og det vil være veldig vanskelig å tvinge deg til å fortsette å trene.

Gradvis økning i belastning

Det er best å jobbe med en trener. Han vil lage et optimalt program for deg og hjelpe deg med å spore belastningen du mottar. Du kan også alltid vende deg til ham for å få hjelp hvis du mistenker at du gjør øvelsen feil. Imidlertid har ikke alle muligheten til å trene med en trener.

For å pumpe magemusklene, må belastningen gradvis øke. Stikkordet blir gradvis. Det vil si at du ikke trenger å hoppe fra program til program, men du bør ikke sitte på de samme øvelsene hele tiden. Den optimale omstillingstiden for trening er 30 dager (ca. 10 økter).

Det er best å bruke ferdige programmer. Det er klasser designet for 4 måneder med en gradvis økning i kompleksiteten. Du kan finne mange forfatterkurs.

I begynnelsen av timene, følg dynamikken og trivselen din. Hvis du forstår at siden din har vondt etter litt trening, må du ekskludere den fra programmet en stund.

Anbefalt: