Hvordan Lære Selvforsvar Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære Selvforsvar Hjemme
Hvordan Lære Selvforsvar Hjemme

Video: Hvordan Lære Selvforsvar Hjemme

Video: Hvordan Lære Selvforsvar Hjemme
Video: HØJSKOLE HACK: Lær selvforsvar 2024, April
Anonim

For å kunne bekjempe lovbrytere eller beskytte deg selv i en ekstrem situasjon, er det ikke nødvendig å studere kampsport i et dusin år under veiledning av gråskjeggede mestere. Selvforsvar kan også læres hjemme.

Hvordan lære selvforsvar hjemme
Hvordan lære selvforsvar hjemme

Det er nødvendig

  • - tid;
  • - viljestyrke;
  • - Sportsutstyr;
  • - videospiller eller datamaskin.

Bruksanvisning

Trinn 1

Selvforsvar - handlinger som er tatt for å beskytte seg selv, sine nærmeste eller eiendom i forhold til angriperen. Det er galt å forstå selvforsvar bare som streik, smertefulle grep eller skudd fra våpen. Du kan komme deg ut av mange farlige situasjoner gjennom forhandlinger, overtalelse, til slutt, bare stikke av.

Steg 2

Likevel, hvis du har bestemt deg for ikke å trekke deg tilbake og ikke gi opp, bør studiet av selvforsvar hjemme starte med en vurdering av din egen fysiske tilstand, i samsvar med hvilken du må velge veien du vil utvikle deg videre med. For sterke unge er det bra å studere boksing eller kickboksing (fagene nærmest en gatekamp), og skjøre jenter har det bedre å gjøre aikido, eller lære å forsvare seg ved hjelp av selvforsvarsvåpen.

Trinn 3

Det er mange selvforsvar videokurs, og det kan være vanskelig å velge riktig. Filtrer umiddelbart de som gir garanterte resultater på kortest mulig tid. Mirakler skjer ikke, og enhver profesjonell vet at det tar flere måneder med trening å arrangere de enkleste streikene. Samtidig bør du ikke velge spesielt eksotisk og kompleks kampsport, designet for et veldig høyt nivå av fysisk form. Så for eksempel i en av wushu-skolene blir en nybegynner invitert til å utføre en backflip i den tredje leksjonen. I de farligste situasjonene vil slike evner ikke være nyttige for deg. Velg en mellomvei, for eksempel den samme boksen.

Trinn 4

I tillegg til å trene i selvforsvarsprogrammet, må du gjøre regelmessige treningsøvelser. Løping, push-ups, pull-ups, manualer eller vektstangarbeid er like nødvendig som kunnskap om kampteknikker. Tross alt, selv om du ikke har noen spesielle ferdigheter innen kampsport, vil du være mindre attraktiv for potensielle angripere med et sportslig utseende.

Anbefalt: