Hva Er Svømmestilene?

Hva Er Svømmestilene?
Hva Er Svømmestilene?

Video: Hva Er Svømmestilene?

Video: Hva Er Svømmestilene?
Video: Bjørn H. Samset: «Hva er kvantefysikk?», foredrag ved Kritisk masse, Chateau Neuf 2010 2024, Kan
Anonim

Svømming er den optimale sporten for hele familien, den passer for mennesker i alle aldre, også de som har problemer med ryggraden og det kardiovaskulære systemet. Hvis du vil spille denne sporten seriøst, må du kjenne svømmestilene, selv om du ikke trenger å mestre alt

Hva er svømmestilene?
Hva er svømmestilene?

Det er fire stiler totalt, hver med sine egne fordeler og svømmeteknikk.

All-Russian Swimming Federation gir denne stilen en klar definisjon. Freestyle innebærer bruk av forskjellige svømmemetoder som er praktisk for utøveren. Selv om nå mer og mer freestyle er en hastegjennomgang: en person svømmer på brystet og lager brede bølger, først med høyre, deretter med venstre hånd. Ben beveger seg opp og ned.

Krabbsvømming dukket opp i 1870, den berømte engelske svømmeren John Tranger begynte å bruke den, så Tooms-brødrene og Dick Cavill, og senere Charles Daniels, avsluttet stilen.

Dette er den vanligste, men tregeste stilen. Det brukes ofte av vanlige mennesker, fordi det er brystslaget som lar deg overvinne lange avstander på vannet og ikke bli sliten. Det lar deg også se plassen over vannet.

For å svømme brystslag må du stryke samtidig med begge hender og jobbe med beina i et vannrett plan. Mange holder hodet over vannet, men idrettsutøvere jobber med dykking med armene strukket fremover.

Den yngste og mest komplekse stilen som dukket opp i 1935. Å lære å svømme med en sommerfugl tar mye tid og utholdenhet. Svømmeren gjør svinger med begge armer og bølgelignende spark. Når du svinger, stiger den øvre delen av utøverens kropp over vannet.

Når du lærer denne stilen, praktiseres bølgelignende bevegelser på beina, bare etter at hendene er koblet sammen.

Denne metoden ligner på en kryp, den eneste forskjellen er at svømmeren utfører bevegelsene mens han er på ryggen. Det er viktig å overvåke pusten din, den skal være rolig og jevn, pust inn over vann, pust ut i vann. Fagpersoner anbefaler deg å lære å svømme på ryggen først etter at du har mestret krypestilen.

Anbefalt: